Σάββατο, 2 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα και η ομορφιά ανοίγει πόρτες

Ελένη Φιλίνη: Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα και η ομορφιά ανοίγει πόρτες

“Κουβεντιάσαμε με τον Μάρκο Σεφερλή και μάλλον θα γίνει” τόνισε, επίσης, η Ελένη Φιλίνη.

Με αφορμή τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star όπου και αποκάλυψε πως θα συμμετάσχει στην τηλεοπτική επιστροφή της σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ, που ετοιμάζει ο Μάρκος Σεφερλής για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

 «Η αλήθεια είναι πως τα παλαιότερα χρόνια το να είσαι ωραίος δεν ήταν καλό. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις ταλέντο και τα λοιπά.

Σήμερα έχουν αλλάξει τα πράγματα, σήμερα η ομορφιά ανοίγει πόρτες», δηλώνει η Ελένη Φιλίνη, ενώ παραδέχεται πως έχει δεχθεί κολακευτικά σχόλια και από άνδρες και από γυναίκες.

Ισχύει πως ο Μάρκος Σεφερλής την έχει προσεγγίσει με αφορμή την τηλεοπτική αναβίωση της σειράς «Ορκιστείτε, παρακαλώ» και ποια είναι η δική της στάση;

«Χαίρομαι πάρα πολύ, γιατί είναι μία σειρά που κάναμε παλαιότερα με τον αγαπημένο φίλο, τον Κώστα Παπαπέτρου. Κουβεντιάσαμε με τον Μάρκο και μάλλον θα γίνει, ναι. Θα το κάνω με πάρα πολύ μεγάλη χαρά», αναφέρει η Ελένη Φιλίνη.

«Δεν ξέρω εάν θα κάνω τον ίδιο ρόλο με τότε, εκείνον της δικηγόρου. Μπορεί σε ένα επεισόδιο να κάνω τη δικηγόρο, στο άλλο την πρόεδρο, δεν το ξέρω ακόμη.

Ο Μάρκος δεν θα κάνει τον δικαστή αλλά διαφορετικούς ρόλους σε κάθε επεισόδιο. Είμαι σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία, ξεκινάμε γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι», ξεκαθαρίζει η Ελένη Φιλίνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις