Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Φιλίνη: Τα τρυφερά της λόγια για τον Ντίνο Ηλιόπουλο

Ελένη Φιλίνη: Τα τρυφερά της λόγια για τον Ντίνο Ηλιόπουλο

«Ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν η προσωποποίηση της αληθινής ευγένειας», λέει η Ελένη Φιλίνη.

Συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και την Έλενα Πολυχρονοπούλου έδωσε η Ελένη Φιλίνη, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, για τον αείμνηστο ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο.

«Έτυχε να πρωτοδουλέψω μαζί του στο θέατρο, όταν ήμουν στο τρίτο έτος της δραματικής σχολής. Αυτό που έχω να πω είναι ότι ο Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν η προσωποποίηση της αληθινής ευγένειας. Ήταν αυτό που μπορούσατε να διακρίνετε εσείς μέσα από τις ταινίες του, στο τετράγωνο. Πιο λεπτός άνθρωπος, πιο κύριος με κάππα κεφαλαίο, δεν υπήρξε, θεωρώ», είπε αρχικά η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη συνέχισε: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με ανθρώπους σαν τον Ντίνο, ξεχωριστούς και πραγματικά αισθάνομαι τυχερή γι’ αυτό. Όλες αυτές τις συνεργασίες, όχι απλά τις κρατάω στην καρδιά μου, αλλά τις έχω “σημαία”. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή και το επαναλαμβάνω. Και νομίζω πως έτσι πρέπει να λειτουργούμε όλοι οι άνθρωποι, όχι μόνο οι καλλιτέχνες».

«Σίγουρα ο καλλιτέχνης επειδή είναι και η φύση του επαγγέλματος αυτή, οφείλει να έχει παραπάνω ευαισθησίες, αλλά κανονικά κατ’ εμέ, όλοι θα έπρεπε να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Να κρατάμε συνεργασίες και ανθρώπους και να αισθανόμαστε τυχεροί για την κάθε ευκαιρία που μας δίνεται», πρόσθεσε επίσης η Ελένη Φιλίνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις