Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: Στο τέλος κλαίγαμε για τρεις ώρες – Γιατί έλειπε από το τελευταίο επεισόδιο

Ελένη Καρακάση για Άγριες Μέλισσες: Στο τέλος κλαίγαμε για τρεις ώρες – Γιατί έλειπε από το τελευταίο επεισόδιο

Η αγαπημένη ηθοποιός, Ελένη Καρακάση, μίλησε στην κάμερα του «Love it» για το τέλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες», για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it», και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, αλλά και για το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες.

«Έκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος με πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί έκλεισε με επιτυχία και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ όταν βλέπαμε το τέλος», ανέφερε η Ελένη Καρακάση.

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, και την κράτησε μακριά από το τελευταίο επεισόδιο στις «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε: «Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή.

Με την παραγωγή αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το σενάριο και έτσι έγινε. Το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά, για εμένα ήταν μια περίοδος δύσκολη».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, η Ελένη Καρακάση δήλωσε πως η υιοθεσία είναι ένα ενδεχόμενο που σκέφτεται πολύ σοβαρά, ενώ πρόσθεσε πως ο σύζυγός της την στηρίζει πολύ.

«Ο άντρας μου με στήριξε πολύ, ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν το όνειρό μου να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια.

Αυτό προέκυψε από τη γνωριμία με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε. Δεν έχει φύγει όμως, από το μυαλό μας με άλλους τρόπους.

Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει, αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα», δήλωσε.

Media Τελευταίες ειδήσεις