Τετάρτη, 17 Απρ.
25oC Αθήνα

Ελένη Καρακάση: Στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών δεν έπαιζα, έβρισκαν πάντα μια δικαιολογία

Ελένη Καρακάση: Στα τελευταία επεισόδια των Μελισσών δεν έπαιζα, έβρισκαν πάντα μια δικαιολογία

“Η Ρίζω πήγε εκεί… έλεγαν” αποκαλύπτει η Ελένη Καρακάση για τις Άγριες Μέλισσες.

Στο σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο και αντιμετώπισε πριν από έναν χρόνο, καθώς και τον τρόπο που ήθελε ιδανικά να το μάθει η μητέρα της αναφέρθηκε από καρδιάς η Ελένη Καρακάση στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star και την Ξανθίππη Βουτσαλά την Παρασκευή.

“Σήμερα που γράφουμε την συνέντευξη, σαν αύριο, κλείνει ακριβώς ένας χρόνος από την επέμβαση. 20 Ιουνίου έγινε το χειρουργείο.

Ήταν μια φάση που, αν τα λέω, ο σκοπός είναι να μπορέσουμε να παροτρύνουμε τον κόσμο να κάνει πρόληψη. Στο διάστημα μιας εβδομάδας έκανα μια μαγνητική, βγήκε το αποτέλεσμα και μου λέει ο γιατρός “έλα αύριο το πρωί στο νοσοκομείο να τα πούμε.

Μου λέει πως την Δευτέρα κάνουμε το χειρουργείο” ομολογεί η ηθοποιός.

“Έπρεπε να ενημερώσω στο σίριαλ ότι δεν θα είμαι στα τελευταία επεισόδια και αυτό ήταν κάτι που με πόνεσε πολύ γιατί τα τρία χρόνια των Άγριων Μελισσών ήταν πολύ σημαντικά για όλους όσους ήμασταν εκεί.

Ήταν πια και η σειρά στο φινάλε της αλλά η υγεία είναι πιο μπροστά.

Στα τελευταία επεισόδια δεν έπαιζα, δηλαδή αν είχατε δει το τελευταίο επεισόδιο γινόταν αναφορά στο όνομα μου αλλά έβρισκαν πάντα μια δικαιολογία πως η Ρίζω πήγε εκεί”.

“Στη μαμά μου στήσαμε λίγο μια μικρή πλεκτάνη που το έμαθε από την τηλεόραση κιόλας γιατί δεν της το είχαμε πει.

Δηλαδή την είχα πάει στην Αίγινα, που είχα φροντίσει να έχει πάει ο αδελφός μου με την γυναίκα και την κόρη του ώστε να έχει παρέα δίπλα της και να το πάρει πιο γλυκά” πρόσθεσε επίσης, η Ελένη Καρακάση στην καθημερινή εκπομπή του STAR.

Media Τελευταίες ειδήσεις