Παρασκευή, 14 Ιουν.
34oC Αθήνα

Ελένη Καστάνη: Δεν πρόκειται ο Παπακαλιάτης να με πάρει σε σειρά του, ο καθένας έχει τον κύκλο του

Ελένη Καστάνη: Δεν πρόκειται ο Παπακαλιάτης να με πάρει σε σειρά του, ο καθένας έχει τον κύκλο του

“Δυστυχώς εγώ δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων” ανέφερε η Ελένη Καστάνη.

Την Ελένη Καστάνη συνάντησε η Μαίρη Αργυριάδου για το Breakfast@star και μίλησε για το πιο ωραίο φλερτ που έχει δεχθεί. Παράλληλα, εξέφρασε τον θαυμασμό του για την δημοφιλή σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro. 

Μέσα σε όλα, λοιπόν, η Ελένη Καστάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «φλερτάρω, μου αρέσει το φλερτ και το λατρεύω. Είμαι πολύ καλή και πολύ δυνατή στο φλερτ, για το αποτέλεσμα δεν ξέρω αν θα το φέρω καλά».

«Το πιο βολικό καμάκι που έχω δεχθεί ήταν στα νιάτα του. Όταν εργαζόμουν σε ένα μπαράκι που είχε ο Ντίνος Αυγουστίδης, στην Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια, προ αμνημονεύτων χρόνων.

Ερχόταν λοιπόν ένα παιδί, ένας κούκλος που δεν τον ξεχνώ, νωρίς με το ποτό του όσο εγώ δούλευα μέσα στο μπαρ και ήταν ακόμα άδειο το μαγαζί.

Αναρωτιόμουν τι ήθελε αυτός ο Ανδρέας, δεν τον ξεχνώ, ώσπου κατάλαβα ότι ήθελε εμένα και για αυτό ερχόταν. Μπορεί να ερχόταν για έναν μήνα και κάποια στιγμή τόλμησε και μου το είπε, γιατί ήταν και μικρούλης νομίζω».

«Έχω ζηλέψει, εννοείται, το Maestro που είναι μια καταπληκτική δουλειά. Δεν έχω συνεργαστεί ποτέ με τον Χριστόφορο και δεν θεωρώ ότι πρόκειται ποτέ ο άνθρωπος να με πάρει.

Ο καθένας έχει τον κύκλο του, τους ηθοποιούς που συνεργάζεται και δυστυχώς εγώ δεν είμαι των δημοσίων σχέσεων» συμπλήρωσε, επίσης, η Ελένη Καστάνη στο Breakfast@Star της Παρασκευής.

Media Τελευταίες ειδήσεις