Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Καστάνη: Βλέποντας έναν άνθρωπο πώς στέκεται, καταλαβαίνω ακόμα και αν είναι καλός στο σεξ

Ελένη Καστάνη: Βλέποντας έναν άνθρωπο πώς στέκεται, καταλαβαίνω ακόμα και αν είναι καλός στο σεξ

‘Οσα εξομολογήθηκε η Ελένη Καστάνη στο Στούντιο 4!

Καλεσμένη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου βρέθηκε η Ελένη Καστάνη, το απόγευμα της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής Στούντθο 4 στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη σεξουαλική επανάσταση και τις διαφορές σε σχέση με τη σημερινή εποχές αλλά και την απόρριψη που υπέστη από το Εθνικό θέατρο.

«Ζήσαμε την σεξουαλική επανάσταση και τώρα έντρομη κοιτάζω τα νέα παιδιά! Πόσο διαφορετικό είναι δηλαδή αυτό από τη δική μας εποχή. Βλέπω και στην εκπομπή του STAR, πόσο αγωνιούν τα νέα παιδιά και πόσο τους ενδιαφέρει όταν λέω τα δικά μου.

Ήταν όλα πολύ διαφορετικά. Φλέρταρες πιο έντονα, υπήρχε η επαφή, υπήρχε το μάτι, υπήρχε η ομορφιά του φλερτ.

Μπορούσες να πας σε ένα μπαράκι και να κοιτάξεις τον άλλον απέναντι και να σου κάνει κλικ. Αυτό τώρα είναι εγκλωβισμένο σε μια οθόνη και σε μια άλλη μορφή ερωτισμού» εξομολογήθηκε αρχικά η Ελένη Καστάνη.

«Είχα δώσει εξετάσεις στο Εθνικό και με είχαν απορρίψει! Ήθελαν πιο ψηλές, πιο θεωρητικές και με ωραίες φωνές για να παίζουν στις τραγωδίες και τους χορούς. Εμείς όμως κάναμε τα πιο χαριτωμένα. Την Δήμητρα Παπαδοπούλου την γνώρισα σαν πελάτισσα, την σέρβιρα, σε ένα μαγαζί που δούλευα στα Εξάρχεια».

«Κάποια στιγμή μετά από καιρό που έγινα ηθοποιός με παίρνει τηλέφωνο η Άννα Βαγενά, η οποία και μας έχει ανακαλύψει όλους!

Και την Δήμητρα Παπαδοπούλου και τον Θανάση Παπαθανασίου και τον Μιχάλη Ρέππα, όλους η Άννα μάς έχει ανακαλύψει.

Με φώναξε λοιπόν σαν ηθοποιό να πάω σε μια περιοδεία για αντικατάσταση, μια επιθεώρηση και πάνω στο καράβι για την Χίο, όπου θα παίζαμε, συνάντησα την Δήμητρα που έγραφε τα κείμενα σε εκείνη την παράσταση» πρόσθεσε, ακόμα, η αγαπημένη ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζ’ίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις