Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ελένη Κρίτα: Ο Μίμης Χρυσομάλλης «έφυγε» απότομα κι όχι έπειτα από μια αρρώστια

Ελένη Κρίτα: Ο Μίμης Χρυσομάλλης «έφυγε» απότομα κι όχι έπειτα από μια αρρώστια

“Χαιρετάς τον άλλον για λίγο και σε μια ώρα έχει συμβεί το κακό και έχει φύγει για πάντα” δήλωσε η Ελένη Κρίτα.

Η Ελένη Κρίτα παραχώρησε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, με αφορμή την καθημερινή κωμική σειρά του OPEN, “Η δική μας οικογένεια”. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια του Μίμη Χρυσομάλλη αλλά και την βοήθεια που ζήτησε από ψυχολόγο. 

Ο Μίμης Χρυσομάλλης έφυγε ξαφνικά…

Πράγματι, έφυγε πολύ απότομα. Όχι έπειτα από μια αρρώστια, οπότε θα ήταν ως ένα βαθμό αναμενόμενο και θα μπορούσες να πεις σαν παρηγοριά ότι ξεκουράστηκε. Χαιρετάς τον άλλον για λίγο και σε μια ώρα έχει συμβεί το κακό και έχει φύγει για πάντα.

Περάσατε κατάθλιψη τότε;

Βεβαίως και πέρασα κατάθλιψη, και τότε και μετά από ένα διάστημα διότι, εκεί που πιστεύεις ότι την έχεις ξεπεράσει, επανέρχεται.

Είδατε κάποιον ειδικό;

Έκανα κατά καιρούς ψυχοθεραπεία αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι πολύ συνεπής σε αυτό. Έκανα κάποιες συνεδρίες, πιο πολύ συμβουλευτικές και ανακουφιστικές. Δεν μου πάει αυτό το εβδομαδιαίο ραντεβού. Ζήτησα βοήθεια για έναν – δυο μήνες. Δεν ήμουν πολύ τακτική. Αυτή η δέσμευση να βλέπω έναν άνθρωπο μου προκαλούσε άγχος, κάτι που δεν με βοηθούσε από ένα σημείο και μετά. Μόλις ένιωθα ότι είμαι καλύτερα και ότι έπαιρνα τα πάνω μου, το άφηνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις