Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα ξαναγυρνούσα σε πρωινό, ποτέ»

Ελένη Μενεγάκη: «Δεν θα ξαναγυρνούσα σε πρωινό, ποτέ»

Όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν τη MEGA-λη της πρεμιέρα!

Την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου επιστρέφει η Ελένη Μενεγάκη και το απόγευμα της Δευτέρας συνάντησε τους δημοσιογράφους για τις πρώτες της δηλώσεις. Τι είπε γι’ αυτή την επιστροφή της;

«Συνειδητοποίησα ότι μου έλειψε η τηλεόραση, όταν άρχισα να ξανασκέφτομαι τον εαυτό μου μέσα σε αυτήν. Δεν μπορώ να σας πω ότι από τον Σεπτέμβρη μέχρι τον Δεκέμβρη έλεγα «εγώ γιατί δεν είμαι εκεί»; Καθόλου. Όταν άρχισα όμως να το δουλεύω στο μυαλό μου, ότι αν νιώθω και θέλω να είμαι πάλι μέσα στην τηλεόραση, είναι μια απόφαση που πρέπει να την πάρω τώρα, δηλαδή μεταξύ Γενάρη – Μάρτη. Μετά δεν έχει αξία», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Για την προετοιμασία της εκπομπής της, η παρουσιάστρια είπε: «Καταρχήν δεν είχα συνεργάτες. Η αρχισυντάκτριά μου, εγώ και ο παραγωγός, κλείσαμε. Τρεις μπαίναμε σε αυτό το γραφείο, κοιταζόμασταν τον Απρίλη: «Θα στήσουμε εκπομπή; Θα προλάβουμε»; Τελικά, όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, τη σωστή στιγμή και όταν δεν τα πιέζεις και τα αφήνεις γίνονται μόνα τους».

Η Ελένη Μενεγάκη είπε σχολιάζοντας την αλλαγή ώρας στην εκπομπή της: «Τρία τεταρτάκια αργότερα θα ξεκινάει η εκπομπή, μού φαίνεται υπέροχο. Δεν θα ξαναγυρνούσα πίσω σε πρωινό, ποτέ. Τελείωσε αυτό. Η ζώνη μου είναι το μεσημέρι. Τώρα, τι μία τι δύο»;

Γι’ αυτούς που υποστηρίζουν ότι επέστρεψε νωρίς στην τηλεόραση, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε στον Χρήστο Λυσσέα: «Τι σημαίνει έγινε νωρίς η επιστροφή μου; Δεν ξέρω τι θα ήταν το αργά».

Media Τελευταίες ειδήσεις