Δευτέρα, 3 Ιουν.
24oC Αθήνα

Ελένη Μενεγάκη: «Τρομοκρατήθηκα από την έκταση που πήρε η είδηση του χωρισμού μου»

Ελένη Μενεγάκη: «Τρομοκρατήθηκα από την έκταση που πήρε η είδηση του χωρισμού μου»
NDPPHOTO

Μία γρήγορη αναφορά έκανε σήμερα (20.05.2024) η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σχετικά με το διαζύγιό της από τον Γιάννη Λάτσιο πριν 15 χρόνια. 

Με αφορμή τη συνέντευξη του Χρήστου Βασιλόπουλου στην εκπομπή «Δύο στις 10» και στα όσα είπε για τον χωρισμό του, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε την τεράστια έκσταση που είχε πάρει ο χωρισμός της από τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο ήταν παντρεμένη για περίπου 9 χρόνια.

«Εγώ νομίζω ότι ούτως ή άλλως η εποχή πάει αλλού. Εγώ αυτό βλέπω. Θυμάμαι πως όταν εγώ χώρισα ήταν ένα θέμα που κι εμένα με τρομοκράτησε από την έκταση που είχε πάρει. Πάνε και 15 χρόνια.

Βλέπεις ότι σήμερα ότι όλα τα πράγματα πάνε λίγο πιο εύκολα, λίγο πιο απλά και χωρίς καθόλου κουβέντα», είπε η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Γιάννης Λάτσιος παντρεύτηκε με την Ελένη Μενεγάκη το 2001 και μαζί απέκτησαν 3 παιδιά, τον Άγγελο, την Λάουρα και την Βαλέρια που σήμερα είναι 22, 19 και 14 ετών.

Η γνωστή παρουσιάστρια είχε ντυθεί ξανά νυφούλα το 1989, όταν παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Σταύρο Γαρδέρη, ο γάμος όμως κράτησε μόνο 1 χρόνο.

Από το 2010 η Ελένη Μενεγάκη είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο με τον οποίο απέκτησαν την κόρη τους Μελίνα το 2015.

Media Τελευταίες ειδήσεις