Κυριακή, 25 Φεβ.
13oC Αθήνα

Ελένη Ροδά: Είχα τρελαθεί και είπα «δεν ξανατραγουδάω εγώ στα Δειλινά»

Ελένη Ροδά: Είχα τρελαθεί και είπα «δεν ξανατραγουδάω εγώ στα Δειλινά»

“Ήταν για μένα ένας αλλιώτικος κόσμος” εξήγησε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Ροδά.

Πίσω στον χρόνο γύρισε η Ελένη Ροδά, κάνοντας στάσεις στα Δειλινά και τη συνεργασία με τον Βασίλη Τσιτσάνη, όταν έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Στούντιο 4” και τη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα το απόγευμα της Πέμπτης στην ΕΡΤ. 

“Στην πρώτη μου εμφάνιση στα Δειλινά είπα “εγώ να είμαι σε αυτόν τον κόσμο μέσα; Ποτέ”. Ήταν τόσο περίεργα όλα τα πράγματα εκεί… Μου έστελναν λουλούδια άνθρωποι άσχετοι, δεν έβλεπα κανέναν γνωστό, είχα τρελαθεί και είπα “δεν ξανατραγουδάω εδώ”.

Ήρθε την άλλη μέρα και με πήρε ο Λάκης Καρνέζης από το σπίτι μου, με το ζόρι, αλλιώς δεν θα ξαναπήγαινα. Ήταν για μένα ένας αλλιώτικος κόσμος” σημείωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός.

“Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν πολύ γλυκό άνθρωπος. Ήθελε να μου δώσει τραγούδια, πήγα στο σπίτι του, κάναμε πρόβες και μετά ξεμυαλίστηκα εγώ.

Έφυγα να πάω με τον Κόκοτα γιατί θαύμαζα πολύ τότε τους ανθρώπους που είχαν μεγάλη και δυνατή φωνή. Νόμιζα ότι αυτό είναι το τραγούδι. “Βασίλη μου, ωραίος ε;” του είπα.

Με κοιτάζει και μου λέει: αχ Ελένη μου, και ο γάιδαρος γκαρίζει”. Δεν θα το ξεχάσω! Πέρασαν 40 χρόνια για να καταλάβω τι εννοούσε ο Τσιτσάνης”.

“Ήμουν και ένα νόστιμο κορίτσι και “περνούσα”. Από τις λίγες που κατέβηκα από το πάλκο, ντυνόμουν και ωραία, πάντα έδινα όλα τα λεφτά μου στα ρούχα. Ό,τι έβγαζα το έδινα στα ρούχα και τα παπούτσια” τόνισε επίσης, σε άλλο σημείο, η Ελένη Ροδά.

Media Τελευταίες ειδήσεις