Τετάρτη, 8 Μαΐ
25oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη για Νταλάρα: Εμείς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα

Ελεονώρα Μελέτη για Νταλάρα: Εμείς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα

“Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί” είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Την παρουσιάστρια που έστειλε δημοσιογράφους στον Γιώργο Νταλάρα, αλλά τελικά ανέφερε πως δεν έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο “κάρφωσε” η Ελεονώρα Μελέτη.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως ο Γιώργος Νταλάρας θα δώσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό με την παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα να αναρωτιέται ποιες εκπομπές θα στείλουν ξανά δημοσιογράφους.

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα στείλουν κάμερα και ποιοι όχι έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στείλουμε κάμερα και έχω και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μυαλό μου.

Εννοείται, γιατί να μην πάμε; Εμείς κατ’ αρχάς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και συνέχισε:

«Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί. Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν.

  

Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις