Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Ελεονώρα Μελέτη και MEGA συνεχίζουν μαζί: Η ανακοίνωση και η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Ελεονώρα Μελέτη και MEGA συνεχίζουν μαζί: Η ανακοίνωση και η ανάρτηση της παρουσιάστριας

Και επίσημα η Ελεονώρα Μελέτη και το Mega συνεχίζουν μαζί. Αυτό που όλοι ήξεραν, επιβεβαιώθηκε με μια ανακοίνωση το πρωί της Πέμπτης (10.08.2023).

Και λίγο μετά την ανακοίνωση του Mega, ήρθε και η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη, με την οποία δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβρη με τους τηλεθεατές!

«Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με την Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη ανήκει στο δυναμικό του σταθμού από το 2021 ως κεντρική παρουσιάστρια της δημοφιλούς πρωινής εκπομπής «MEGA Καλημέρα», την οποία και θα συνεχίσει να παρουσιάζει.

Η ανανέωση του συμβολαίου της, επιβεβαιώνει τη βαθιά εκτίμηση και την απόλυτη εμπιστοσύνη του MEGA στις ικανότητες, στο πολύπλευρο ταλέντο της και στην ξεχωριστή τηλεοπτική της υπόσταση. Η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει τη δυναμική της πορεία στο MEGA, με τη βεβαιότητα μίας επιτυχημένης και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια με την πολύχρονη εμπειρία στον απαιτητικό χώρο της τηλεόρασης, με θετική αλλά και ανατρεπτική ματιά στα γεγονότα, με ψύχραιμη προσέγγιση της επικαιρότητας και με πάντα εύστροφο σχολιασμό, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλόδοξης και επιτυχημένης ομάδας του MEGA», αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.

Λίγο μετά, ήρθε και η ανάρτηση της παρουσιάστριας. Ανέβασε μια φωτογραφία. Η εικόνα της όταν εκδόθηκε η ανακοίνωση του Mega, όπως ανέφερε.

«Έτσι ακριβώς είμαι αυτή τη στιγμή που μόλις έλαβα την ανακοίνωση ανανέωσης της συνεργασίας μας με το @megatvcom. Μπορεί να βγήκε σήμερα, όλα τα αλλά όμως τα ξέρουμε εδώ κ μήνες. Αυτό δεν την κάνει λιγότερο σημαντική κ όμορφη! πολύ όμορφη θα έλεγα! Μια συγκινητική αναφορά σε μια όμορφη συνεργασία, με ανθρώπους που εκτιμώ κ συνεργάζομαι πολλά χρόνια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Καλή σεζόν… ραντεβού το Σεπτέμβρη», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

Media Τελευταίες ειδήσεις