Πέμπτη, 2 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γι’ αυτό άργησα να φτάσω εκεί που έφτασα

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Γι’ αυτό  άργησα να φτάσω εκεί που έφτασα

“Δεν ήμουν ποτέ ενζενί” παραδέχεται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

Στην επιτυχημένη σειρά, “Στο παρά πέντε” γύρισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου όταν συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου στον Alpha για να αποκαλύψει στον αέρα δυσκολότερη σκηνή που κλήθηκε να γυρίσει τότε στο MEGA.

«Ήταν 17 μέτρα εκείνο το δέντρο, ρώτησα τον σκηνοθέτη: είσαι με τα καλά σου; Είχαν βάλει μία σκάλα διπλή για να ανέβω. Ποια υψοφοβία; Έπρεπε να βγει το γύρισμα. Μετά κατάλαβα κι εγώ την άγνοια κινδύνου» τόνισε η ηθοποιός/

«Μου λέει ο σκηνοθέτης: δεν μου είπες να μην βρω τίποτα κοντό; Γιατί είχα πάει και του είχα πει: κοίταξε να δεις, είδα το video clip της Τάμτα, είναι σε ένα δέντρο ψηλό με κλαδιά. Μη με βάλεις σε κανένα δεντράκι μικρό», συμπληρώνει η ηθοποιός.

«Εγώ πάντα έκανα από μικρή ρόλους μεγαλύτερων γυναικών, γι’ αυτό και άργησα να φτάσω εκεί που έφτασα. Ήθελα να με γνωρίζουν, να με αγαπάνε και θυμάμαι ο Νίκος Γαροφάλλου μου έλεγε: βρε παιδί μου, περίμενε λίγα χρόνια θες ακόμα, κάνε υπομονή, πρέπει λίγο να μεγαλώσεις.

Δεν ήμουν ποτέ ενζενί, μπορεί να μην έχω παίξει και ποτέ την πιτσιρίκα», πρόσθεσε επίσης με ειλικρίνεια η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στη Super Κατερίνα.

Media Τελευταίες ειδήσεις