Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα

Ελισάβετ Μουτάφη για Προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο λόγος που οι τηλεθεατές αγκάλιασαν αυτή τη δουλειά

Ελισάβετ Μουτάφη για Προξενιό της Ιουλίας: Αυτός είναι ο λόγος που οι τηλεθεατές αγκάλιασαν αυτή τη δουλειά

«Μιλάμε για συγκλονιστικές σκηνές, ανατριχιάζω», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η Ελισάβετ Μουτάφη μίλησε για το Προξενιό της Ιουλίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η ηθοποιός απάντησε, επίσης, και για τα νούμερα τηλεθέασης.

Τι περιμένουμε να δούμε στα νέα επεισόδια της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας» που μόλις ξεκίνησε να προβάλλεται από τον Alpha;

Από ‘δω και πέρα παντρεύουμε την Ιουλία, μιλάμε για συγκλονιστικές σκηνές, τις λέω και ανατριχιάζω. Θα ξεκινήσει κάτι που όλοι περιμένουμε, πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Ιουλίας με τον Γιωργίκη. Τώρα αρχίζει το «νταβαντούρι», που λέω εγώ. Τη σειρά την γράφει ο Νίκος Απειρανθίτης που έχει κάνει σπουδαίες δουλειές και για έναν ηθοποιό το τι έχεις στα χέρια σου να πεις, είναι το πιο σπουδαίο πράγμα, το Α και το Ω. Αγαπάω πολύ την τηλεόραση και τη σέβομαι. Αγαπάω την κάμερα και νιώθω ότι μου ταιριάζει, νιώθω ελεύθερη.

Για ποιο λόγο πιστεύετε ότι η σειρά αυτή έχει αγαπηθεί από τον κόσμο;

Η σειρά είναι μια γυναικεία υπόθεση και περιγράφει τη θέση της γυναίκας το 1959 στην επαρχία, πώς διαχειριζόντουσαν τις ζωές τους, πώς πέφταν σε ανθρώπους που τις κακοποιούσαν. Εδώ βλέπουμε όλων των ειδών τις γυναίκες και τους χαρακτήρες. Θεωρώ ότι το πολύ σπουδαίο είναι ότι η ιστορία αγγίζει τους ανθρώπους μέσα από τους ήρωες, μέσα από αυτό που είναι ο καθένας μας. Αυτός είναι και ο λόγος πιστεύω που οι τηλεθεατές αγκάλιασαν αυτή τη δουλειά.

Υπήρξε κάποια σκηνή που σας δυσκόλεψε ιδιαίτερα;

Πάρα πολλές σκηνές με έχουν δυσκολέψει, αλλά αυτό είναι το όμορφο, να ζορίζεσαι συναισθηματικά όταν γυρίζεις μια σκηνή. Το συνηθισμένο για μένα είναι να συγκινούμαι στ’ αλήθεια και να λυγίζω στο γύρισμα. Αυτό όμως είναι η αληθινή μαγεία της δουλειάς μου.

Σας απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης και ο ανταγωνισμός;

Ναι φυσικά και με απασχολούν τα νούμερα τηλεθέασης, χωρίς να παθαίνω όμως κάποια υστερία και να έχω εμμονή με αυτά. Όταν φτιάχνεις κάτι για τον κόσμο, μία παράσταση, μια τηλεοπτική σειρά, θέλεις να ξέρεις τι απήχηση έχει στο κοινό. Αυτή είναι η δουλειά μας άλλωστε. Εγώ όμως θέλω να σου πω από την εμπειρία μου, ότι μπορώ να καταλάβω αν κάτι έχει απήχηση και επιτυχία από τον κόσμο που μου μιλάει στον δρόμο. Από εκεί καταλαβαίνω τι γίνεται και πραγματικά είναι πάρα πολύ συγκινητικό αυτό που συμβαίνει με «Το προξενιό της Ιουλίας». Με προσεγγίζουν στο δρόμο και μου μιλάνε για τον ρόλο μου, για τις εξελίξεις της σειράς και αυτό το κρατάω πάρα πολύ. Είναι η ανταμοιβή μας και πέρα από τα social media πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας τον κόσμο που μας συναντάει στον δρόμο.

Media Τελευταίες ειδήσεις