Δευτέρα, 20 Μαΐ
28oC Αθήνα

Ελισάβετ Μουτάφη: Η Ντίνα Κώνστα ήταν έξαλλη που έκανα τατουάζ την ημερομηνία γέννησής μου

Ελισάβετ Μουτάφη: Η Ντίνα Κώνστα ήταν έξαλλη που έκανα τατουάζ την ημερομηνία γέννησής μου

«Σου λέει: το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;» δήλωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Την Ελισάβετ Μουτάφη υποδέχθηκαν στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν και μίλησε το πρώτο τατουάζ που είχε κάνει και πως το σχολίασε η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.

«Έχω κάνει πολλά τατουάζ. Στα χέρια μου όμως όχι κάτι άλλο. Κάποια στιγμή μου την «έδωσε», το έκανα, στη δουλειά ζοριζόμαστε λίγο αλλά εντάξει. Ας πούμε, στο Βραχιόλι της Φωτιάς τα βάφαμε και πολλές φορές έβγαιναν και τα ξαναβάφαμε. Η μακιγιέζ μας ζορίστηκε λίγο» ανέφερε αρχικά η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Το καταλαβαίνω απόλυτα. Κανονικά ένας ηθοποιός δεν πρέπει να έχει. Μπορεί και να αφαιρέσω κάποια στιγμή αυτά που είναι πολύ έντονα» προσθέτει η ηθοποιός.

Μάλιστα, με αφορμή ερώτηση του Φώτη Σεργουλόπουλου για το πρώτο τατουάζ που έκανε ποτέ, η Ελισάβετ Μουτάφη αφηγήθηκε και μία άγνωστη ιστορία με τα σχόλια που της έκανε για το θέμα η αείμνηστη Ντίνα Κώνστα.

«Ούτε που θυμάμαι πότε ήταν το πρώτο μου τατουάζ, πάνε 10-15 χρόνια. Το πρώτο μου ήταν ένα μικρούλι, μετά το π..ράχεσα λίγο. Το πρώτο ήταν το «1976», η χρονολογία γέννησης.

Μου είχε πει η Ντίνα Κώνστα – να ‘ναι καλά εκεί που είναι – όταν ήμασταν μαζί στο θέατρο: χρυσό μου, δεν είσαι καλά. Ήταν έξαλλη που έκανα τη χρονολογία γέννησής μου» περιγράφει η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Σου λέει: το γράφεις και πάνω σου, είσαι ηλίθια;» συμπληρώνει η ηθοποιός.

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με την αείμνηστη ηθοποιό;

«Είχαμε μία τέλεια σχέση. Πηγαίναμε επί δύο χρόνια δύο ώρες πριν την παράσταση και πίναμε καφέ στο καμαρίνι της. Αριστούργημα. Έχω κρατήσει τα πάντα. Ήταν ένας ντόμπρος, αληθινός άνθρωπος, ό,τι μου έλεγε το άκουγα και ήταν δίπλα σου σε όλα. Έχω κρατήσει ολόκληρη τη Ντίνα, δε μπορώ να ξεχωρίσω τίποτα» εξομολογείται η Ελισάβετ Μουτάφη.

Media Τελευταίες ειδήσεις