Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ελισάβετ Μουτάφη: Ήμουν αρνητική σε παρουσίαση εκπομπής

Ελισάβετ Μουτάφη: Ήμουν αρνητική σε παρουσίαση εκπομπής

«Μου το είχαν προτείνει πριν πολλά χρόνια», λέει η Ελισάβετ Μουτάφη.

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχθηκε στο πλατό του After Dark την Ελισάβετ Μουτάφη και την Μαρίνα Ασλάνογλου. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί και αγαπημένες φίλες μίλησαν για πολλά ενώ δεν απέκλεισαν το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί τηλεοπτικά στο μέλλον ακόμα και εκτός μυθοπλασίας.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εννοείται πως θα κάναμε τηλεόραση μαζί με την Μαρίνα, τα πάντα θα κάναμε μαζί.

Μου έχουν προτείνει πολλά χρόνια πριν να κάνω μια εκπομπή, τότε με τη «Βέρα στο δεξί» και φυσικά τότε ήμουν αρνητική αλλά τώρα πια, όσο περνάνε τα χρόνια, δεν είμαι καθόλου.

Το έχω πει και δημόσια. Αν είναι κάτι που με αφορά, βεβαίως πια θεωρώ ότι παντού μπορούμε να μπούμε εάν μας ενδιαφέρει κάτι».

Και οι δύο κυρίως, ωστόσο, εμφανίστηκαν κάθετα αντίθετες με μια πιθανή συμμετοχή σε ριάλιτι πρόγραμμα. «Δεν είναι σνομπαρία, αλλά δεν είναι κάτι που μας ταιριάζει».

«Μπορεί να έχουμε καιρό να μιλήσουμε αλλά δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχει τρομερό δέσιμο, τρομερή αγάπη, επικοινωνία, ταύτιση σε πάρα πολλά πράγματα και μια κοινή πορείας ζωής ουσιαστική» πρόσθεσε με τρυφερότητα η Μαρίνα Ασλάνογλου στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις