Τετάρτη, 29 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ελισάβετ Σπανού: Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, προσευχόμουν να μην το ξαναπεράσω

Ελισάβετ Σπανού: Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, προσευχόμουν να μην το ξαναπεράσω

“Η εγκυμοσύνη συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της” ομολογεί η Ελισάβετ Σπανού.

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησε η εγκυμονούσα Ελισάβετ Σπανού, το πρωινό της Κυριακής στο πλατό της εκπομπής “I love Σου Κου” στον ΑΝΤ1, όπου και μίλησε τόσο για τη νέα της καθημερινότητα όσο και για τον χωρισμό με τον πρώην σύντροφο της.

«Οι πρώτοι τρεις μήνες ήταν περίεργοι γιατί δεν ξέραμε τι θα γίνει, γενικά δεν είχα πράγματα που κινδυνέψαμε εγώ και η μικρή.

Ήταν ξαφνική η εγκυμοσύνη, συνέπεσε με το ότι αποφασίσαμε να μην είμαστε μαζί με τον μπαμπά της, ήμασταν κάποια χρόνια μαζί» εξομολογήθηκε αρχικά η γοητευτική τραγουδίστρια.

«Για να λυθούν και τα μυστήρια, ο άνθρωπος δεν ζει στην Αθήνα, ζει και εργάζεται εκτός, είμαστε οι γονείς της μικρής πάντα θα είμαστε.

Όταν έμεινε έγκυος ήθελα απλά να είμαι συνέχεια με τον γυναικολόγο μου. Είχα δύο αποτυχημένες εγκυμοσύνες, με φόβισε το πρώτο τρίμηνο προσευχόμουν και έλεγα “Θεέ μου να μην το ξαναπεράσω αυτό”».

«Ο ρόλος μας ως γονείς δεν αναιρείται με τον χωρισμό, δεν με φοβίζει αυτό. Η οικογένειά μου είναι θετική γιατί βλέπει το θαύμα και εγώ παιδί χωρισμένων γονιών είμαι, δεν χώριζαν για να είμαι εγώ καλά!

Πιέστηκα με τα σχόλια του κόσμου όταν με ρωτούσαν ποιος είναι ο πατέρας» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, η Ελισάβετ Σπανού στο μαγκαζίνο του ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις