Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ραμόνα Βλαντή: Δεν θα της ταίριαζε η παρουσίαση, δεν μιλά άπταιστα ελληνικά

Ελίζαμπεθ Ελέτσι για Ραμόνα Βλαντή: Δεν θα της ταίριαζε η παρουσίαση, δεν μιλά άπταιστα ελληνικά

“Δεν γίνεται μία επειδή σώνει και ντε θέλει να γίνει παρουσιάστρια και δεν ξέρει και καλά ελληνικά… γιατί δεν είναι Ελληνίδα” τόνισε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στο ινστιτούτο ομορφιάς που διατηρεί υποδέχθηκε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Μαύρου για το Καλοκαίρι Yes.

Μεταξύ άλλων μίλησε για την επικοινωνία που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όταν αποχώρησε από το Survivor και τον λόγο που δεν θα ήθελε να έβλεπε την Ραμόνα Βλαντή στην παρουσίαση του Shopping Star.

Τι ανέφερε για τα κοτσιδάκια του Κωνσταντίνου Βασάλου; “Του έστειλα μήνυμα του Κωνσταντίνου Βασάλου, είχαμε επικοινωνήσει όταν βγήκε και μιλούσαμε μιάμιση ώρα και είδα μετά από μία εβδομάδα ξαφνικά ότι πήγε αλλού.

Εννοείται ότι του έστειλα μήνυμα και του είπα ότι είσαι απαράδεκτος και έπρεπε σε εμένα να έρθεις. Μου είπε ότι δεν ήξερα καν”.

“Στην Ελλάδα βρισκόμαστε, δεν γίνεται να μιλάς σπαστά ελληνικά και να θέλεις να γίνεις παρουσιάστρια. Δεν γίνεται μία επειδή σώνει και ντε θέλει να γίνει παρουσιάστρια και δεν ξέρει και καλά ελληνικά… γιατί δεν είναι Ελληνίδα.

Όμως, είναι εξαιρετική κοπέλα, την αγαπώ κι είναι και φίλη μου. Για την παρουσίαση δεν θα της ταίριαζε γιατί δεν μιλά άπταιστα ελληνικά. Παιδιά είμαστε στην Ελλάδα” συνέχισε για την Ραμόνα Βλαντή.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις