Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Έλλη Στάη: Αποκαλύπτει την ηλικία της – «Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»

Έλλη Στάη: Αποκαλύπτει την ηλικία της – «Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
ΦΩΤΟ NDP

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Έλλη Στάη στον Σταύρο Θεοδωράκη. Η έμπειρη δημοσιογράφος μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τη σχέση της με τον χρόνο και το πώς αντιλαμβάνεται η ίδια την ομορφιά.

Καλεσμένη στον Σταύρο Θεοδωράκη και τους «Πρωταγωνιστές» βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης (18.04.2024) η Έλλη Στάη.

«Πέρασαν αρκετά χρόνια για να ισορροπήσω και να βγάλω τη γλυκύτητα και της γυναίκας και του χαρακτήρα που είμαι. Δηλαδή ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή. Και αυτό το έκανα επίτηδες μέχρι να περάσουν πολλά χρόνια, 15 – 20 χρόνια, για να έρθει η χαλάρωση», είπε αρχικά η πασίγνωστη δημοσιογράφος και πρόσθεσε:

«Κάθε δεκαετία και αλλάζει έρχεται μία αγωνία για το πόσο θα αλλάξει η εικόνα στον καθρέφτη. Είμαι 70 χρονών! Για τους άντρες δεν έχω κάνει καμία θυσία. Για μένα δεν έχω καμία θυσία, απλώς αυτά που αισθάνθηκα ότι με κάνουν να νιώθω καλά με τον εαυτό μου. Ένα κομμάτι είναι η σωματική άσκηση. Το σώμα μου έχει μάθει να έχει ανάγκη. Δεν κάνω διατροφή, τρώω τα πάντα, απλά είμαι λιγόφαγη. Τα μαρούλια δεν μου αρέσουν».

 

 

«Έχω δύο εγγόνια και αναμένω και τρίτο. Δεν απαντάω απλώς στη λέξη γιαγιά, αν δεν με πούνε πάω και τα ρωτάω. Τρελαίνομαι από τη χαρά μου που με λένε γιαγιά…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Έλλη Στάη.

Media Τελευταίες ειδήσεις