Πέμπτη, 2 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Έλληνες παρουσιαστές έδωσαν μάχη… με εξωγήινους!

Έλληνες παρουσιαστές έδωσαν μάχη… με εξωγήινους!

Ξεκίνησαν για… πάρτι και κατέληξαν να δίνουν μάχη με εξωγήινους! Απίστευτο, αλλά αληθινό, αποδεικνύοντας ότι όλα μπορούν να συμβούν σε ένα πάρτι, πόσο μάλλον όταν αυτό είναι «World party».

Ο λόγος για την εκπομπή του ALPHA, το «World party» που παρουσιάζουν κάθε Τρίτη ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης. Κάθε βδομάδα οι δύο παρουσιαστές κάνουν εξορμήσεις σε διάφορα μέρη του κόσμου, καταγράφοντας πολλά από όσα συμβαίνουν εκεί.

Πριν από λίγο καιρό βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Edge of Tomorrow» («Στα όρια του αύριο») που κάνει πρεμιέρα μεθαύριο, την Πέμπτη, στους κινηματογράφους από τη Village και στην οποία πρωταγωνιστούν ο Τομ Κρουζ και η Έμιλι Μπλαντ.

Η ταινία εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον, στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη. Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει πολεμήσει, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας. Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανά… και ξανά. Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού βελτιώνει την απόδοσή του χάρη στις συμβουλές της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτα Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ). Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε επανάληψη τους φέρνει ένα βήμα πιο μπροστά στην εξέλιξη της μάχης.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης λοιπόν βρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της ταινίας στο Λονδίνο, πήραν συνέντευξη από την Έμιλι Μπλαντ και το σκηνοθέτη της ταινίας, Νταγκ Λίμαν, αλλά συμμετείχαν και στο mini movie experience, κάνοντας δηλαδή προσομοίωση μίας σκηνής μάχης από την ταινία, με πραγματικά κοστούμια και μακιγιάζ, εναντίον των εξωγήινων.

Για την εμπειρία τους να τα βάλουν με… εξωγήινους, ο Σάκης Τανιμανίδης μου είπε πως «Όταν παίρνεις μέρος σε μια ταινία σαν το “Edge of Tomorrow”, έστω και στην αναπαράσταση, καταλαβαίνεις το τεράστιο μέγεθος της παραγωγής αυτών των Blockbusters του Hollywood. Είναι πραγματικά απίστευτο το πόσο δουλεμένες μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια είναι όλες οι σκηνές», ενώ γελώντας πρόσθεσε «και τώρα που ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα μας στο Hollywood είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε κι εμείς κάτω από αυτές τις συνθήκες»!

Τον ίδιο ενθουσιασμό για τη… χολιγουντιανή καριέρα τους έχει και ο Γιώργος Μαυρίδης που μου είπε πως «Είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε από κοντά για λίγες ώρες τη διαδικασία γυρισμάτων μιας ταινίας επιπέδου Hollywood και ειλικρινά ήταν μοναδική η εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος»!

Εκτός όμως, από τη χολιγουντιανή εμπειρία τους και τη… μάχη με τους εξωγήινους, στο αποψινό επεισόδιο της εκπομπής τους μας ταξιδεύουν και στη Νότια Αφρική, όπου συναντούν τον Γιώργο Μπίζο, προσωπικό φίλο και δικηγόρο του Νέλσον Μαντέλα και μιλούν για την ιστορία αυτής της μεγάλης προσωπικότητας.

«Ακούγοντάς τον να μιλάει για την προσωπικότητα του μεγάλου Νέλσον Μαντέλα και τη σημασία των πράξεων του τις τελευταίες δεκαετίες, συνειδητοποιείς ότι αυτός ο άνθρωπος έχει αλλάξει την παγκόσμια ιστορία. Τα λόγια του προσωπικού φίλου του Μαντέλα ήταν συγκλονιστικά», μου είπε ο Σάκης Τανιμανίδης, αναφερόμενος στη γνωριμία του με τον Γιώργο Μπίζο».

Βέβαια, το αποψινό «World party», που θα προβληθεί στις 22:30 από τον ALPHA έχει πολλή δράση και περιπέτεια. Αυτή τη φορά, ο Σάκης και ο Γιώργος, εκτός από τη μάχη με τους εξωγήινους θα κολυμπήσουν με λευκούς καρχαρίες στο Κέιπ Τάουν, «κοντράρονται», ως συνήθως, στο Γιοχάνεσμπουργκ και εξερευνούν, με τη δική τους ματιά, τη νότια άκρη της Αφρικανικής ηπείρου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε