Σάββατο, 27 Απρ.
17oC Αθήνα

Εμπλουτίζεται με νέες σειρές και ταινίες το ΕΡΤFLIX

Εμπλουτίζεται με νέες σειρές και ταινίες το ΕΡΤFLIX

Το καλοκαίρι μπαίνει για τα καλά, φέρνοντας μαζί και τους χαλαρούς ρυθμούς του, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν ισχύει με την ΕΡΤ και το ERTFLIX, που εμπλουτίζει το περιεχόμενό του με γρήγορους ρυθμούς!

Στην πλούσια ταινιοθήκη του προστέθηκαν ήδη «Η ολοκαίνουργια Καινή Διαθήκη» με τους Πίλι Γκρόιν, Μπενουά Πελβούρντ και Κατρίν Ντενέβ –μετά την πρώτη μετάδοση για την Ελλάδα από την ΕΡΤ–, «Και μόνο την αλήθεια» με την Κέιτ Μπέκινσεϊλ και τον Ματ Ντίλον και «Πατέρας και γιος» με τον Μασαχάρου Φουκουγιάμα.

Διαθέσιμες για θέαση είναι και δύο τηλεοπτικές μεταφορές των έργων της Άγκαθα Κρίστι, ο ένατος κύκλος από τις «Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό» με τον ανυπέρβλητο Ντέιβιντ Σάτσετ στο ρόλο του δαιμόνιου ντετέκτιβ, αλλά και η μίνι σειρά «Και μετά δεν έμεινε κανένας».

Στη διάθεση των θεατών είναι ακόμα η σειρά μυστηρίου «Η ώρα της πτώσης» με την Γκίλιαν Άντερσον και οι μίνι σειρές «Ερωτευμένες γυναίκες» με τη Ρόζαμουντ Πάικ και τη Ρέιτσελ Στέρλινγκ, «Η μεγάλη σύγκρουση» και «Λογική και ευαισθησία».

Ταξίδια σε όλο τον κόσμο, νέες εμπειρίες και εντυπωσιακές εικόνες από το φυσικό περιβάλλον μάς επιφυλάσσει το ERTFLIX μέσα από τις σειρές ξένων ντοκιμαντέρ «Το σύμπαν», «Αυστραλία: Η μαγική χώρα του Οζ», «Ταξιδεύοντας με τρένο σε Αλάσκα και Καναδά», «Η ζωή μας στη φάρμα», «Ένα δέντρο, μια ιστορία», «Άγριο βασίλειο», «Ανεξερεύνητα τοπία», «Οικογενειακές διακοπές στα Γκαλαπάγκος» και «Τεχνίτες από όλο τον κόσμο». Στην ίδια κατηγορία, οι φίλοι του ντοκιμαντέρ μπορούν να δουν τις ταινίες «Νούμερο 378», «Magnetic Fidelity: Μια ιστορία αγάπης» και «Ένα αρχιπέλαγος χωρίς πλαστικά».

Επίσης, στο ERTFLIX έχουν αναρτηθεί για τους μικρούς μας φίλους οι περιπέτειες του διαχρονικά αγαπημένου «Αστυνόμου Σαΐνη», οι σειρές «Μπουμ μπουμ – Το μεγάλο ταξίδι» και «Μιρέτ, η ντετέκτιβ», αλλά και η ελληνική σειρά από το Αρχείο της ΕΡΤ «Ο κήπος με τα αγάλματα» σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη.

Media Τελευταίες ειδήσεις