Τρίτη, 30 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εν αναμονή η Άννα Δρούζα…!

Εν αναμονή η Άννα Δρούζα…!

Μετά την ξαφνική, αλλά δικαιολογημένη τόσο λόγω της ποιότητας όσο και της πορείας στους πίνακες τηλεθέασης της εκπομπής «Φονικά μυστικά», ουδείς γνωρίζει αν θα συνεχιστεί η συνεργασία της Άννας Δρούζα με το MEGA.

Ωστόσο φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί η παραμονή της παρουσιάστριας στο σταθμό της Μεσογείων και προσπαθούν να βρουν το πλαίσιο συνεργασίας. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου λίγο πριν το τέλος της χρονιάς και κατά την εορταστική περίοδο υπήρξε συνάντηση στελέχους του σταθμού με την παρουσιάστρια στην οποία συζητήθηκαν δύο προτάσεις: μία για απογευματινή και μία για βραδινή εκπομπή.

Στη συνάντηση αυτή δεν λήφθηκε καμία απόφαση αλλά ορίστηκε νέο ραντεβού, μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου η Άννα Δρούζα θα παρουσιάσει επίσημα τις δύο προτάσεις της. Βέβαια σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η ίδια η παρουσιάστρια μάλλον θέλει περισσότερο να παραμείνει στη βραδινή ζώνη, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από την πρόταση που αναμένεται να καταθέσει. Πάντως, στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι καμία από τις δύο πλευρές δεν δεσμεύεται για να συνεχιστεί η συνεργασία μετά το άδοξο –και δικαιολογημένο!- τέλος της εκπομπής «Φονικά μυστικά», οπότε θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές για να συνεχιστεί η συνεργασία τους…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε