Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εν αναμονή υπογραφών στο «X Factor»

Εν αναμονή υπογραφών στο «X Factor»

Όλα είναι έτοιμα και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι τελικές υπογραφές ώστε να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Αν δεν υπάρξει λοιπόν κάποια νέα… εμπλοκή, τότε αυτοί που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή του «X Factor» θα είναι ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Τάμτα. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου και οι τέσσερις έχουν πάρει τα συμβόλαια από το κανάλι του Φαλήρου και το μόνο που απομένει είναι να τα επιστρέψουν υπογεγραμμένα.

Και αν έχετε απορία για το τι έγινε με τον Δημήτρη Λιγνάδη που δημοσιεύματα τον ήθελαν να είναι στην κριτική επιτροπή, να διευκρινίσω ότι η είδηση ήταν μεν αληθής, αλλά υπήρξε «εμπλοκή» από τον ίδιο αφού μετά από συνεννόηση με τα στελέχη του ΣΚΑΪ διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να είναι στα γυρίσματα και σε όλα τα live, λόγω των άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεών του αφού ετοιμάζεται το καλοκαίρι να σκηνοθετήσει παράσταση για το Εθνικό Θέατρο. Έτσι από κοινού αποφάσισαν να μην «προχωρήσουν» τη συνεργασία αλλά και λόγω της άριστης σχέσης που έχει ο πολύ καλός σκηνοθέτης και ηθοποιός με τον παρουσιαστή του talent show, τον Σάκη Ρουβά, θεωρείται σίγουρο ότι θα αναλάβει κάποιο ρόλο με πιο πιθανό να είναι «επίτιμο μέλος» της επιτροπής σε κάποια live, όπως θα είναι κι ο Γιώργος Λεβέντης.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου μέσα στην επόμενη βδομάδα πρόκειται να γίνει και η πρώτη συνάντηση των τεσσάρων προαναφερθέντων (Θεοφάνους, Ζήνα, Μαραντίνη και Τάμτα) για να ενημερωθούν από κοινού για το project που έχει αρκετές αλλαγές από αυτό που έβγαινε παλαιότερα στον ΑΝΤ1.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε