Δευτέρα, 6 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τους άπορους

Ενώνουν τις φωνές τους για να στηρίξουν τους άπορους

Στη σκηνή θα ανέβουν οι 4 γνωστοί καλλιτέχνες, αλλά από κάτω δεν θα είναι μόνο όσοι θέλουν να ακούσουν τα τραγούδια τους και να βοηθήσουν στο έργο της «Αποστολή». Θα είναι και πολλοί συνάδελφοί τους, καλλιτέχνες, αλλά και πρόσωπα του θεάματος που ενώνουν κι αυτοί τις φωνές τους για να στηρίξουν τις προσπάθειες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Την Πέμπτη 3 Ιουλίου «Μια χώρα, Μια φωνή» λοιπόν, ενάντια στη φτώχεια και τα προβλήματα σίτισης που αντιμετωπίζουν καθημερινά δεκάδες συμπολίτες μας.

Πολλοί έχουν ήδη προμηθευτεί τα εισιτήρια για τη συναυλία που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ στο ΟΑΚΑ και ανάμεσά τους οι Δούκισσα Νομικού, Ελεονώρα Μελέτη, Μαίρη Συνατσάκη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Τζένη Θεωνά, Λάκης Γαβαλάς, Ηλίας Βρεττός, Ευαγγελία Αραβανή,, Αργύρης Αγγέλου, Γκαλένα Βελίκοβα, Λάουρα Νάργες, Κατερίνα Στικούδη, Άλεξ Κάβδας, Έλενα Παπαβασιλείου, Χριστίνα Παππά, Κατερίνα Γερονικολού, Άννα Πρέλεβιτς, Γωγώ Μαστροκώστα, Έρρικα Πρεζεράκου και πολλοί ακόμη που θέλησαν μάλιστα να φωτογραφηθούν με το μαγικό χαρτάκι εισόδου για να βοηθήσουν επικοινωνιακά για το σημαντικό σκοπό της βραδιάς.

















Με 7 ευρώ θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τους 4 coaches του “THE VOICE”, Αντώνη Ρέμο, Δέσποινα Βανδή, Μελίνα Ασλανίδου και Μιχάλη Κουινέλη/STAVENTO, αλλά συγχρόνως να βοηθήσετε την «Αποστολή» να συνεχίσει το πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η συναυλία για το «Voice»… και τα προβλήματα!

Όσα έγιναν στη συνέντευξη τύπου για τη συναυλία “Μία χώρα, μια φωνή”!

Οι κριτές του Voice εθελοντές στην “Αποστολή”! (ΦΩΤΟ)

Η Μελίνα Ασλανίδου μαγείρεψε για την «Αποστολή»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε