Δευτέρα, 29 Απρ.
19oC Αθήνα

Ένταση ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη: Μιλάς εκ του ασφαλούς

Ένταση ανάμεσα σε Δανάη Μπάρκα και Δέσποινα Καμπούρη: Μιλάς εκ του ασφαλούς

Η Lizzo, τα κιλά της και το γεγονός πως μιλάει συνεχώς γι’ αυτά έφεραν τον έντονο διάλογο, το πρωί της Πέμπτης (04.04.2024) στον αέρα του «Πάμε Δανάη», ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και την Δέσποινα Καμπούρη.

Αφορμή για τον διάλογο ήταν τα όσα είπε η τραγουδίστρια Lizzo για το bullying που δέχεται και τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της. Η άποψη που εξέφρασε η Δέσποινα Καμπούρη, δεν βρήκε σύμφωνη τη Δανάη Μπάρκα.

«Εμένα με κούρασε πολύ η Lizzo. Πρέπει να σταματήσει να τροφοδοτεί τον κόσμο με ότι έχει να κάνει με τα κιλά της και το βάρος της. Το ξέρουμε, το έχουμε ακούσει, αισθάνομαι ότι το έχει κάνει σημαία της…

Και το να βγαίνεις και να λες δημόσια ότι “δεν αντέχω άλλο τα σχόλιά σας, αφήστε με ήσυχη, παραιτούμαι” δείχνει και μια ανάγκη εσωτερική να θες οι άλλοι να ασχολούνται μαζί σου. Ας σταματήσει η Lizzo, ας κοιτάξει λίγο τη ζωή της, δηλαδή εντάξει, φτάνει», είπε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Και ακολούθησε ο εξής διάλογος…

Δανάη Μπάρκα: Εσύ μιλάς εκ του ασφαλούς, σε σχέση με το σώμα μιλάω..

Δέσποινα Καμπούρη: Όχι.

Δανάη Μπάρκα: Μιλάς εκ του ασφαλούς, δεν έχεις το ίδιο πρόβλημα με τη Lizzo ή με εμένα ή με έναν άλλο άνθρωπο.

Δέσποινα Καμπούρη: Νομίζω ότι και το ίδιο πρόβλημα να είχα με τη Lizzo… Η Lizzo κάθε τρεις και λίγο μιλάει για τα κιλά της και το bullying. Φτάνει!

Δανάη Μπάρκα: Διαφωνώ! Ένας άνθρωπος που το βιώνει και πάει να μιλήσει ανοικτά…

Δέσποινα Καμπούρη: Το έχει κάνει πολλές φορές, το έχουμε καταλάβει…

  

Δανάη Μπάρκα: Εντάξει, οκ!

Media Τελευταίες ειδήσεις