Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Έντσο Φεράρι: Νέα δραματική σειρά από την Apple TV+

Έντσο Φεράρι: Νέα δραματική σειρά από την Apple TV+
youtube

Τη ζωή του ιδρυτή της πασίγνωστης εταιρείας κατασκευής πολυτελών αυτοκινήτων Ferrari, Έντσο Φεράρι, θα καταγράφει μια νέα σειρά της Apple TV+.

Ο Στίβεν Νάιτ θα είναι ο δημιουργός της σειράς με τίτλο «Ferrari», η οποία είναι εμπνευσμένη από βιογραφία του 2016 του Έντσο Φεράρι, με τίτλο «Ferrari Rex» που έχει γράψει ο Λούκα Νταλ Μόντε.

Η δραματική σειρά θα τοποθετηθεί χρονικά την περίοδο 1956 – 1961 και θα εστιάζει σε τραγικά γεγονότα της ζωής του Έντσο, συμπεριλαμβανομένου του θανάτου του πρώτου του γιου και ταυτόχρονα στον στόχο του να κατασκευάσει το ταχύτερο αγωνιστικό αυτοκίνητο στον κόσμο.

Ο Πάολο Σορεντίνο (γνωστός και από την τηλεοπτική σειρά “The Young Pope”) θα σκηνοθετήσει και θα είναι επίσης παραγωγός, μαζί με τους Λορέντσο Μιέλι, Νίκολα Τζουλιάνο, Λορέντσο Ντε Μάγιο και Στίβεν Νάιτ. Ο συγγραφέας του βιβλίου θα έχει ρόλο συμβούλου στην παραγωγή της σειράς.

Η σειρά της Apple TV+ είναι ξεχωριστό πρότζεκτ από την επερχόμενη μεγάλου μήκους ταινία του Μάικλ Μαν, με τίτλο «Ferrari» με πρωταγωνιστές τους Άνταμ Ντράιβερ, Πένελοπε Κρουζ και Σέιλιν Γούντλεϊ.

Πληροφορίες: ΑΠΕ

Media Τελευταίες ειδήσεις