Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβέρνηση!

Εορταστικές εκδηλώσεις για τα δύο χρόνια ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στην κυβέρνηση!

Ήταν 25 Ιανουαρίου 2015 όταν στις εκλογές κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και ανέλαβε την εξουσία μαζί με τους ΑΝΕΛ. Δύο χρόνια μετά κάποιοι καλούνται να απαντήσουν στο ερώτημα «Ποια από τις επιτυχίες της κυβέρνησης, σας άρεσε περισσότερο;»!

Όχι η ερώτηση δεν είναι… ρητορική και τέθηκε σε πολλούς πολίτες, ενώ μάλιστα οι ερωτώντες έχουν προγραμματίσει και σειρά εορταστικών εκδηλώσεων για τα δύο χρόνια της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ!

Βέβαια σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν θα δώσουν το «παρών» κυβερνητικά στελέχη, αφού θα έχουν πολλή… φρενίτιδα, ή μάλλον «Ελληνοφρένεια»!

Όπως καταλάβατε, η σατιρική εκπομπή του ALPHA σκοπεύει να εορτάσει τα «γενέθλια» της κυβέρνησης και όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου: «Μέρα γιορτής για το κανάλι του Μπαλούρδου. Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει δύο χρόνια στην Κυβέρνηση. Η αίθουσα στολίζεται με σημαιάκια και φωτογραφίες του Τσίπρα. Ένα παραδοσιακό συγκρότημα χορεύει ηπειρώτικους χορούς και τους ξεσηκώνει όλους να χορέψουν.

Ο Μπαλούρδος δεν προλαβαίνει να απαντά σε τηλεφωνήματα για ευχές, που δέχεται από την πνευματική, καλλιτεχνική και πολιτική αφρόκρεμα του τόπου (Ζωζώ, Βάνα και Δήμητρα). Ακόμα, στήνει ζωντανές συνδέσεις με τις μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου, όπου γιορτάζονται, επίσης, τα γενέθλια της ελληνικής Κυβέρνησης (ή μήπως όχι;).

Τέλος, ο Τσολιάς παίρνει τους δρόμους και ρωτά άνδρες και γυναίκες “ποια από τις επιτυχίες της κυβέρνησης τους άρεσε περισσότερο”. Οι απαντήσεις που εισπράττει είναι σπαρταριστές…»!

Απόψε λοιπόν, στις 22:50, ενόψει της αυριανής… επετείου η «Ελληνοφρένεια» σκοπεύει να το… κάψει και να τους… κάψει με πολλή σατιρική διάθεση…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε