Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επειγόντως αλλαγές στο δελτίο του MEGA

Επειγόντως αλλαγές στο δελτίο του MEGA

Προβληματισμένοι είναι στο MEGA καθώς η πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεών τους δεν είναι η αναμενόμενη.

Μετά και το «διαζύγιο» με τον επί σειρά ετών διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, στο κανάλι προσπάθησαν να κάνουν αλλαγές στο ύφος, στην εικόνα και τη θεματολογία του δελτίου και ο Νίκος Στραβελάκης ανέλαβε επικεφαλής αυτής της προσπάθειας, με τη Μαρία Σαράφογλου στην παρουσίαση.

Ωστόσο, όπως αποτυπώνεται στις μετρήσεις τηλεθέασης, το να σηκώσουν την παρουσιάστρια όρθια δεν σήκωσε και τις τηλεθεάσεις, προκαλώντας δυσαρέσκεια στα στελέχη του σταθμού.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA εξακολουθεί να είναι στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πίσω από αυτό του ΑΝΤ1, στα δελτία που μεταδίδονται την ίδια ώρα (σε ΑΝΤ1, MEGA, STAR) και με πολύ χαμηλότερες τηλεθεάσεις από το δελτίο του ALPHA που δεν προπορεύεται μόνο στην ώρα μετάδοσής του, αλλά και στην κούρσα της τηλεθέασης.

Με περισσότερο από έναν μήνα λοιπόν να έχουν γίνει οι αλλαγές, αλλά να μην επιφέρουν αισθητά θετικά αποτελέσματα στους πίνακες τηλεθέασης, στο κανάλι της Μεσογείων έχει ξεκινήσει η… γκρίνια, ενώ μάλιστα κάποιοι ισχυρίζονται ότι πρέπει να γίνουν επειγόντως κι άλλες αλλαγές.

Οι αλλαγές αυτές αφορούν και πρόσωπα, με κάποιους να θεωρούν ότι η Μαρία Σαράφογλου δεν «χτίζεται» σωστά ως εικόνα για να πείσει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στο κανάλι και να παρακολουθήσουν το δελτίο, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, κάποιοι πιστεύουν ότι πρέπει ακόμα και να αντικατασταθεί και να βρεθεί πρόσωπο με mega-λύτερο τηλεοπτικό «βάρος».

Ωστόσο, αυτή είναι μία άποψη που δεν την συμμερίζονται οι περισσότεροι, πιστεύοντας ότι πρέπει να δοθεί στην παρουσιάστρια περίοδος «χτισίματος» της εικόνας της ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει τεθεί «περίοδος χάριτος», αλλά σίγουρα είναι πολύ σημαντική η πορεία του κεντρικού δελτίου έως το τέλος της χρονιάς.

Αν το δελτίο δεν καταφέρει να ανεβάσει τις τηλεθεάσεις του, τότε δεν αποκλείεται στο κανάλι της Μεσογείων να βρεθούν πρόσωπα, μπροστά, αλλά και πίσω από τις κάμερες που είτε έχουν συνεργαστεί, είτε όχι με το σταθμό, αλλά θα κληθούν να κάνουν mega-λύτερες τις επιδόσεις του κεντρικού δελτίου στους πίνακες τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε