Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έπεσε «μαύρο» στο πλατό του Παπαδάκη: Μ’ αυτά που λέτε (video)

Έπεσε «μαύρο» στο πλατό του Παπαδάκη: Μ’ αυτά που λέτε (video)

«Βυθίστηκε» στο σκοτάδι το πλατό του Καλημέρα Ελλάδα και μάλιστα την ώρα που ο γγ Εμπορίου, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, περιέγραφε τι μέτρα θα ισχύσουν τις επόμενες μέρες εξαιτίας του νέου lockdown στην Αττική. Ο Γιώργος Παπαδάκης προσπάθησε να… ρίξει φως αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία.

Όλα έγιναν ενώ η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 “κυλούσε” κανονικά. Ο Παναγιώτης Σταμπουλίδης προκειμένου να μιλήσει για τα μέτρα που (ξανά)φέρνει στη ζωή μας το νέο lockdown στην Αττική, ο Γιώργος Παπαδάκης και οι άλλοι δημοσιογράφοι στο πάνελ ζητούσαν απαντήσεις σε ερωτήματα για το τι θα ισχύσει. 

Click4more Αγίου Βαλεντίνου: Ανοικτά τα ανθοπωλεία το Σαββατοκύριακο με click inside

Και ενώ μιλούσε ο γγ Εμπορίου, το στούντιο του Καλημέρα Ελλάδα βυθίστηκε στο σκοτάδι. Ο κ. Σταμπουλίδης και η δημοσιογράφος Χριστίνα Κοραή μιλούσαν μέσω Skype και δεν… επηρεάστηκαν.

Ο Γιώργος Παπαδάκης, μόλις έπεσαν τα φώτα, έπιασε το κινητό του για να ανάψει το φακό και να φωτίσει το χώρο. Το ίδιο έκανε και η Χρύσα Φώσκολου αλλά και ο Γιώργος Γρηγοριάδης. Η πρώτη προσπάθησε να φωτίσει και τον ίδιο τον Γιώργο Παπαδάκη, επίσης χωρίς… μεγάλη επιτυχία.

«Με αυτά που λέτε, έπεσε το φως» αστειεύτηκε ο Γιώργος Παπαδάκης όταν το στούντιο… σκοτείνιασε, απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Σταμπουλίδη.

Δείτε το video 

  

Media Τελευταίες ειδήσεις