Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Επική ατάκα από 50χρονο σε μπλόκο! “Λύθηκε” στα γέλια η Κατερίνα Παναγοπούλου

Επική ατάκα από 50χρονο σε μπλόκο! “Λύθηκε” στα γέλια η Κατερίνα Παναγοπούλου

Η εφευρετικότητα ενός επίδοξου ταξιδιώτη “λύγισε” την Κατερίνα Παναγοπούλου στο MEGA.

Απευθείας σύνδεση με τα διόδια Ελευσίνας, όπου και συνομίλησε με τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών. κ. Λάσκο, είχε η Κατερίνα Παναγοπούλου στα MEGA Γεγονότα το βράδυ της Παρασκευής.

Με όμορφη διάθεση, στην αρχή της σύνδεσης, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων του Μεγάλου Καναλιού ρώτησε τον κ. Λάσκο ποιες είναι οι δικαιολογίες που ακούει από πολίτες οι οποίοι “προσπαθούν, αν όχι να σας ξεγελάσουν, να κάνουν έναν ελιγμό και να υπερβούν τον έλεγχο”.

Η απόκριση που έλαβε ήταν, βεβαίως, ικανή να λύσει στα γέλια τόσο την Κατερίνα Παναγοπούλου όσο και τους τηλεθεατές του MEGA.

«Είναι πανθομολογούμενο ότι ως λαός είμαστε ευρηματικοί και χιουμορίστες. Κάποιος 50χρονος οδηγός επικαλέστηκε εγκυμοσύνη της πεθεράς του και, όταν τον ρώτησε ο αστυνομικός «μα πόσο χρονών είναι η πεθερά σας», είπε «είναι 45 αλλά είναι η δεύτερη σύζυγος του πεθερού μου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής της Τροχαίας Αθηνών, κ. Λάσκος. «Φυσικά επέστρεψε πίσω».

Τότε, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA υπογράμμισε με χιούμορ πως «πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο να αγαπάει τόσο πολύ την πεθερά του και να αλλάζει νομό για να πάει να την συναντήσει».

«Την αγαπάω και γω, κυρία Παναγοπούλου, την δική μου πεθερά. Ειρήσθω εν παρόδω και κάποιος άλλος 70χρονος μας είπε ότι έχει όψιμα ελαιόδεντρα. Φυσικά τον παρακαλέσαμε και επέστρεψε και αυτός ο κύριος πίσω» συμπλήρωσε ο κ. Λάσκος στα MEGA Γεγονότα.

Media Τελευταίες ειδήσεις