Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα η Άννα Δρούζα στον ΣΚΑΪ

Επίσημα η Άννα Δρούζα στον ΣΚΑΪ

Πριν από λίγες μέρες, πρώτα μέσα από το Newsit, ανέφερα ότι η Άννα Δρούζα συμφώνησε με τα στελέχη του ΣΚΑΪ να παρουσιάσει καινούργια εκπομπή.

Η επιβεβαίωση γίνεται και με το δελτίο Τύπου που κυκλοφόρησε πριν από λίγο ο ΣΚΑΪ και στο οποίο αναφέρεται ότι

«Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η έμπειρη παρουσιάστρια-δημοσιογράφος εντάσσεται στο δυναμικό του ΣΚΑΪ αναλαμβάνοντας την επιμέλεια και παρουσίαση ενός καθημερινού προγράμματος.

Η εκπομπή της, θα έχει τη μορφή ενός τηλεοπτικού «περιοδικού» που θα ξεφυλλίζεται με γρήγορο ρυθμό.

H αγαπημένη παρουσιάστρια θα δίνει καθημερινά μέσα από την εκπομπή της έγκυρες απαντήσεις σε όλα όσα απασχολούν τους τηλεθεατές. Παράλληλα θα παρουσιάζει κοινωνικά θέματα με ήρωες και προσωπικές αφηγήσεις.

Καλεσμένοι στο στούντιο, ειδικοί, πρόσωπα της επικαιρότητας, συνεντεύξεις από το χώρο της Τέχνης, της μουσικής, της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, του θεάτρου και του αθλητισμού. Ξεχωριστή θέση στην εκπομπή θα έχουν και οι σύγχρονοι …ήρωες, Έλληνες που κατάφεραν το ακατόρθωτο.

Η Άννα Δρούζα καθημερινά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.»

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν ο ΣΚΑΪ επισημοποιεί τη συνεργασία του με την Άννα Δρούζα. Αξίζει πάντως να παρατηρήσω ότι στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται ούτε ο τίτλος, ούτε η ώρα μετάδοσης της εκπομπής. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η Δρούζα θέλει η εκπομπή της να έχει τίτλο «Μπορώ», θεωρώντας ότι ο τίτλος της ανήκει και είναι γνωστός μέσα από την εκπομπή που ξεκίνησε να παρουσιάζει πριν από αρκετά χρόνια. Επίσης, αξίζει να αναφέρω ότι στο δελτίο Τύπου δεν αναφέρεται η ώρα μετάδοσης της καθημερινής εκπομπής, καθώς, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ακόμα γίνονται… ζυμώματα στο κανάλι του Φαλήρου για το πού θα μπει η εκπομπή, αφού είναι σίγουρο ότι κάποιοι θα… επηρεαστούν από την έλευση της Άννας Δρούζα στο σταθμό.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε