Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα η ΝΕΡΙΤ στην EBU… και στη Eurovision

Επίσημα η ΝΕΡΙΤ στην EBU… και στη Eurovision

Πήραν την απόφαση να την κάνουν μέλος της και έτσι ανοίγει και ο δρόμος για το φεστιβάλ της Eurovision. Όπως είχα αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit, η EBU θα εξέταζε το αίτημα της ΝΕΡΙΤ να γίνει μέλος της, στη Γενική Συνέλευση της τον Δεκέμβριο, καθώς στην προηγούμενη συνέλευση, του Ιουνίου, η ελληνική κρατική ραδιοτηλεόραση δεν είχε ακόμα συσταθεί για να υποβάλλει το αίτημα. 

Η Γενική Συνέλευση λοιπόν πραγματοποιείται σήμερα στη Γενεύη και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου όλα δείχνουν ότι θα γίνει δεχτό το αίτημα της ΝΕΡΙΤ να γίνει μέλος της, καθώς πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Προς απόδειξη μάλιστα της θετικής απόφασής, αλλά και όλων όσων έχω αναφέρει σε προηγούμενα κείμενα για τις επαφές μελών της ΝΕΡΙΤ με την EBU είναι ότι ήδη έχει κυκλοφορήσει… ανεπίσημα σήμα με το οποίο φαίνεται ότι η Ελλάδα θα είναι στον επόμενο διαγωνισμό της EUROVISION.
 

 
Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ ότι είναι πλέον μέλος της EBU και η επόμενη ανακοίνωση ότι η Ελλάδα θα συμμετέχει στον επόμενο ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε