Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα ο Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1

Επίσημα ο Ουγγαρέζος στον ΑΝΤ1

Έπεσαν οι υπογραφές και από την προηγούμενη βδομάδα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανήκει επίσημα στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Το συμβόλαιο του παρουσιαστή με το MEGA έληξε στις 30 Ιουνίου και έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, στις αρχές της προηγούμενης βδομάδας συναντήθηκε με τα στελέχη του ΑΝΤ1 όπου «παντρεύτηκαν» για έναν χρόνο. Αξίζει δε να αναφέρω ότι αμέσως μετά τη συμφωνία με τον ΑΝΤ1 ο Ουγγαρέζος ενημέρωσε τα στελέχη δύο ακόμα τηλεοπτικών σταθμών που του είχαν προτείνει συνεργασία πως αποφάσισε να «μετακομίσει» στο Μαρούσι.

Η αρχή της συνεργασίας του με τον ΑΝΤ1 πρόκειται να γίνει με μία ψυχαγωγική εκπομπή που τα στελέχη του σταθμού θέλουν να βγάλουν άμεσα στον αέρα και την οποία θα παρουσιάζει με τη Μαίρη Συνατσάκη. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ξεκινήσει ήδη οι συναντήσεις και η προετοιμασία της εκπομπής αλλά λόγω των πολιτικών εξελίξεων και της αβεβαιότητας που υπάρχει δεν έχει ληφθεί ακόμα οριστική απόφαση, αλλά αν όλα πάνε καλά τότε η καινούργια εκπομπή θα βγει στον αέρα στις 20 Ιουλίου.

Πάντως ανεξάρτητα με το τι θα γίνει το καλοκαίρι το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με τον ΑΝΤ1 είναι για έναν χρόνο οπότε είναι σίγουρο ότι μέσα στην επόμενη σεζόν θα βγαίνει από τη συχνότητα του σταθμού του Αμαρουσίου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε