Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημα στο Ε, μετά την παραίτηση από το STAR

Επίσημα στο Ε, μετά την παραίτηση από το STAR

Με ανακοίνωση από το Ε, επιβεβαιώνονται όσα σας γράψαμε πρώτα στο Newsit για την απόφασή του να αποχωρήσει από το STAR.

Ο λόγος για τον Θέμη Μάλλη, που όπως είχα αναφέρει και στο κείμενο “Φεύγει από το STAR και πάει με τη Μελέτη στο Ε”  αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι της Κηφισιάς μετά από πολύχρονη συνεργασία. Μετά από λίγες μέρες μάλιστα η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο το δημοσιογράφο, αφού όπως ανέφερα στο κείμενο “Είπε αντίο στο STAR”  υπέβαλλε την παραίτησή του. Τώρα λοιπόν, το Ε επιβεβαιώνει ότι πρόκειται να συνεργαστεί μαζί τους, αφού όπως αναφέρεται στην ανακοίνωσή τους

“Ο Θέμης Μάλλης στο δυναμικό του Ε!

Η δυναμική στελέχωση του Ε συνεχίζεται με τον γνωστό δημοσιογράφο να αναλαμβάνει θέση – κλειδί στην οικογένεια του σταθμού.

Ο Θέμης Μάλλης, μέσα από την μακρόχρονη και ποικιλόμορφη εμπειρία του σε όλους τους τομείς της τηλεόρασης – ανάμεσα στα άλλα έχει προταθεί για το Ευρωπαϊκό Βραβείο τηλεοπτικού ρεπορτάζ ”EB&J Awards” – θα συμβάλλει τα μέγιστα στο όραμα του Ε για την τηλεόραση της νέας εποχής, την τηλεόραση των τηλεθεατών.

Μαζί με τον Θέμη, παλιοί και νέοι συνεργάτες, έχουν ήδη ξεκινήσει πυρετωδώς τις προετοιμασίες για τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο Ε, που μας επιφυλάσσει πολλές ανατροπές και καινοτομίες.

Τον καλωσορίζουμε παρέχοντας κάθε απαραίτητη υποστήριξη στα νέα του καθήκοντα”.

Το μόνο λοιπόν που απομένει για να επιβεβαιωθούν πλήρως τα όσα έχουμε αναφέρει έως τώρα, είναι και η επίσημη ανακοίνωση ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα μετακομίσει στην ίδια τηλεοπτική στέγη, κάτι που αναμένεται να γίνει τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη, όπου θα έχει λήξει το συμβόλαιό της με το STAR και θα μπορεί να υπογράψει με το Ε.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε