Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επίσημη πρεμιέρα για τον Παπακαλιάτη στην Αμερική

Επίσημη πρεμιέρα για τον Παπακαλιάτη στην Αμερική

Μετά την πετυχημένη πορεία στη χώρα μας ετοιμάζεται να προβληθεί και στην Αμερική και μάλιστα παρουσία του δημιουργού και συντελεστών.

Την ερχόμενη Κυριακή, στις 5 Ιουνίου, η τελευταία ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος» θα ξεκινήσει να προβάλλεται και στην Αμερική. Η προβολή της ταινίας θα γίνει στο πλαίσιο του LAGFF (Los Angeles Greek Festival) και θα παρευρεθούν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Μαρία Καβογιάννη, η Andrea Osvart και ο J.K. Simmons, στον οποίο και θα απονεμηθεί κατά τη τελετή λήξης του Φεστιβάλ το τιμητικό βραβείο ORPHEUS.

Αμέσως μετά η ταινία «Worlds apart», όπως είναι ο τίτλος της για τη διεθνή πορεία της, θα «ταξιδέψει» σε τρεις ηπείρους: αρχικά στην Ευρώπη (Ισραήλ, Πορτογαλία, Ελβετία, Τουρκία, Βουλγαρία, Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία), στην Ασία (Κίνα, Ινδία, Μέση Ανατολή, Φιλιππίνες, Νότια Κορέα, Ταϊβάν, Βιετνάμ) αλλά και στη Λατινική Αμερική (Βραζιλία).

Αξίζει να αναφέρω ότι η ταινία «Ένας άλλος κόσμος» κατέκτησε την 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων χρόνων, «κόβοντας» περισσότερα από 700.000 εισιτήρια. Κατέρριψε μάλιστα κάθε ρεκόρ εισιτηρίων ελληνικής και ξένης ταινίας από την εποχή του «Avatar» (2009) και άφησε πίσω της μεγαθήρια παραγωγής της 7ης Τέχνης, όπως «Star Wars: The Force Awakens» και «Spectre», ενώ αναμένεται ότι θα συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία της και στους θερινούς κινηματογράφους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε