Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στην Ουάσινγκτον

Επιστρέφει στην Ουάσινγκτον

Πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο «κέντρο αποφάσεων» στην Ουάσινγκτον, αλλά να συνεχίσει να εργάζεται για τον ίδιο ελληνικό τηλεοπτικό σταθμό.

Ο λόγος για τον Θάνο Δημάδη που το 2010 ήταν στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ως ανταποκριτής για τον ΣΚΑΪ, ενώ η διαμάχη που είχε τότε με το κανάλι του Φαλήρου τον έκανε να παραιτηθεί.

Ο δημοσιογράφος πριν από δύο χρόνια επέστρεψε στην Ελλάδα και στη συνέχεια ανέλαβε προϊστάμενος του πολιτικού ρεπορτάζ στον ALPHA. Πριν από λίγο καιρό μάλιστα κυκλοφόρησε και το βιβλίο του με τίτλο «Στον δαίδαλο των μνημονίων» στις σελίδες του οποίου περιγράφει όσα έζησε καλύπτοντας από το 2010 στις Βρυξέλλες την ελληνική κρίση χρέους από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και τα ευρωπαϊκά όργανα.

Φαίνεται όμως, πως όλα όσα συμβαίνουν στην Ουάσινγκτον και επηρεάζουν διεθνώς, τον έκαναν να ζητήσει από το σταθμό της Κάντζας να επιστρέψει στο «κέντρο των αποφάσεων». Το αίτημά του έγινε δεκτό από τα στελέχη του σταθμού που επιθυμούν να έχουν ανταποκριτή στην Αμερική και μάλιστα έναν δημοσιογράφο που έχει δημιουργήσει δικές του «πηγές» για όσα συμβαίνουν και στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο των συναντήσεων. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Θάνος Δημάδης θα αναχωρήσει για την Ουάσινγκτον και μάλιστα, όπως πληροφορήθηκα έχει ήδη κανονίσει να βγάλει κάποιες αποκλειστικές συνεντεύξεις με πρόσωπα από εκεί που θα βρίσκεται.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε