Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφει στον αέρα του ΑΝΤ1

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πρόκειται για μία από τις καλύτερες στο είδος της εκπομπές οπότε είναι ευχάριστη η είδηση ότι ετοιμάζεται να επιστρέψει τον επόμενο μήνα στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την ενημερωτική εκπομπή «Σε πρώτο πλάνο» που επιμελείται και παρουσιάζει η Κατερίνα Αντωνοπούλου και με στόχο «να έρθουν “Σε Πρώτο Πλάνο”, εικόνες, συναισθήματα, σκέψεις και προβληματισμοί από όλο το φάσμα της κοινωνίας».

Μετά από απόφασή τους τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να δώσουν την έγκριση για νέο κύκλο εκπομπών, αναγνωρίζοντας την πράγματι πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε αυτήν.

 

 

Η Κατερίνα Αντωνοπούλου προσεγγίζει με αισθητική, προσοχή και μέτρο τα ενδιαφέροντα θέματα που επιλέγει βάζοντας σε πρώτο πλάνο την έρευνα χωρίς εντυπωσιασμούς. Βέβαια η αισθητική… κλοτσάει όταν η δημοσιογράφος, στα on της, κινά περίεργα τα χέρια της θυμίζοντας τις κινήσεις των χεριών της του Τάσου Αρνιακού και για δευτερόλεπτα μπορεί να παρασυρθείς και να περιμένεις να σου πει κι αυτή την πρόγνωση του καιρού! Αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι «μελανό» σημείο για μία εκπομπή που κάνει πραγματική και σωστή έρευνα για τα θέματα που αναλαμβάνει να βγάλει σε πρώτο πλάνο…! Σοβαρό μείον όμως είναι οι ώρες προβολής της εκπομπής, καθώς προγραμματιζόταν να παίζει τις Κυριακές τα μεσάνυχτα, μετά τα talent shows, αλλά μέχρι να τελειώσουν η εκπομπή έβγαινε στον αέρα… τις πρώτες πρωινές ώρες. Να δούμε λοιπόν αν μετά την απόφασή τους στον ΑΝΤ1 να δώσουν το «πράσινο φως» στην εκπομπή θα ακολουθήσουν την ίδια τακτική ή θα προβάλλουν την εκπομπή σε πιο λογική ώρα ώστε να παρακολουθήσουν και να ενημερωθούν οι τηλεθεατές με μία πολύ καλή εκπομπή έρευνας…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε