Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Επιστρέφουν στο “Dancing with the stars” που αναβάλει τον τελικό του

Επιστρέφουν στο “Dancing with the stars” που αναβάλει τον τελικό του

Βάζουν ξανά τα παπούτσια τους και επιστρέφουν στην πίστα του με σκοπό να κερδίσουν υψηλή βαθμολογία… για τους άλλους! Αυτή την Κυριακή θα μεταδοθεί ο προημιτελικός του “Dancing with the stars” που ομολογουμένως – για πολλούς λόγους- δεν ήταν ο καλύτερος και δεν κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

 Πάντως τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν το βάζουν κάτω και αποφάσισαν να επιστρατεύουν πρώην διαγωνιζομένους του για να κάνουν τους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το talent show. Έτσι αυτή την Κυριακή επιστρέφουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Λάουρα Νάργες, Έρρικα Πρεζεράκου και Ηλίας Βρεττός με σκοπό να κάνουν τους νυν διαγωνιζομένους, Νικολέτα Καρρά, Μορφούλα Ντόνα, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Θεοχάρη Ιωαννίδη να κερδίσουν υψηλή βαθμολογία. Οι πρώην διαγωνιζόμενοι λοιπόν θα δείξουν στους νυν τις χορογραφίες που είχαν κάνει και είχαν κερδίσει την υψηλότερη βαθμολογία από την κριτική επιτροπή με σκοπό να κερδίσουν κι αυτοί όσο μεγαλύτερους βαθμούς γίνεται από τους Γιάννη Λάτσιο, Κάτια Δανδουλάκη, Αλέξη Κωστάλα, Γκαλένα Βελίκοβα και Λάκη Γαβαλά. Επίσης, εκτός από τους δύο χορούς των τεσσάρων φιναλίστ, έναν καινούργιο και έναν των πρώην διαγωνιζομένων σε… επανεκτέλεση, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τη Μαίρη Συνατσάκη που θα επιστρέψει στην πίστα του talent show ως καλεσμένη. Με αυτούς τους guests τα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου ευελπιστούν ότι οι τηλεθεατές θα συντονιστούν στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και ο προημιτελικός του “Dancing with the stars” θα σημειώσει υψηλότερες τηλεθεάσεις.

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι ο τελικός του talent show θα αναβληθεί και δεν θα μεταδοθεί στις 25 Ιανουαρίου όπως ήταν προγραμματισμένο αφού εκείνη την ημέρα είναι οι εκλογές. Αν και ακόμα δεν έχει αποφασιστεί οριστικά το αν ο τελικός γίνει την Παρασκευή πριν από τις εκλογές, εντούτοις πιο πιθανό -και λογικό- είναι ο τελικός να γίνει την επόμενη Κυριακή 2 Φεβρουαρίου όπου θα αναδειχθεί ο νικητής του 5ου κύκλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε