Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Ο Κοντογιάννης αποκαλύπτει στον Ιάσονα τον φονιά του Μάρκου

Δυνατά πάθη, ανατροπές και σκληρές συγκρούσεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα μεταδοθούν σήμερα 28 και αύριο 29 Μαρτίου 2024, στις 21:00 στον ΑΝΤ1.

Ο Θύμιος μαθαίνει για το παρελθόν του Σοφιανόπουλου και καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνος.

Έρωτας φυγάς – Πέμπτη 28 Μαρτίου (επεισόδιο 92)

Η Αλεξάνδρα, αδύναμη και καταβεβλημένη, «συναντά» και μιλά στον Μάρκο, κάνοντας τους γύρω της ν’ ανησυχούν για την ψυχική της υγεία. Ο Ιάσονας στέκεται διακριτικά στο πλευρό της, ενώ ο Κοντογιάννης τού δίνει μια διεύθυνση που του υπόσχεται να τον φέρει κοντά στο φονιά του Μάρκου. Η Μαργέτα μαθαίνει τον πραγματικό λόγο της επίσκεψης του Στέφανου στην Αθήνα και μια ρωγμή ανοίγει στη σχέση τους …

Έρωτας φυγάς – Παρασκευή 29 Μαρτίου (επεισόδιο 93)

Ο Ιάσονας με τον Μιχάλη σχεδιάζουν να πάνε στην Αθήνα για να πάρουν πόρισμα από νευρολόγο, ώστε να τύχει ευνοϊκότερης μεταχείρισης η Νάντια για το έγκλημα που διέπραξε. Ο Κοντογιάννης, όμως, έχει φροντίσει να στρέψει τον αρχηγό των οικοπεδοφάγων εναντίον του Ιάσονα για να τον χτυπήσουν κατά την άφιξή του.

Ο Θύμιος μαθαίνει για το παρελθόν του Σοφιανόπουλου και καταλαβαίνει ότι είναι επικίνδυνος. Ο Στρατής αποκαλύπτει άθελά του ότι ο Μελέτης είναι χωροφύλακας. Κι ενώ ο Νικόλας ετοιμάζεται να πάρει τη Ρηνιώ και να φύγουν στην Αυστραλία, το βέλος του έρωτα χτυπά τη Βάσω…

Πρωταγωνιστούν:Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Αρετή Πασχάλη, Αντώνης Φραγκάκης, Άννα Αδριανού, Γιάννα Ζιάννη, Λίλη Τσεσματζόγλου, Γιώργος Σπάνιας, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ελευθερία Πάλλα, Μαρία Καβουκίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου κ.ά.

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Εκτέλεση Παραγωγής: ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ Α.Ε.

H σειρά βασίζεται στο format «BITTER LANDS (BIR ZAMANLAR CUKUROVA)» ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που δημιουργήθηκε από την TIMS & B Productions, σε παραγωγή των Τimur Savci και Burak Sagyasar, σε σενάριο του YILDIZ TUNC.

Media Τελευταίες ειδήσεις