Παρασκευή, 1 Μαρ.
15oC Αθήνα

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Ο Στρατής κατηγορείται για τον φόνο του Μίμη

Έρωτας φυγάς – επόμενα επεισόδια: Ο Στρατής κατηγορείται για τον φόνο του Μίμη

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά «Έρωτας φυγάς». Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 12 έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στις 20:00. 

Ο Ιάσoνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα έχει σχεδόν αδειάσει και στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο.

Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Έρωτας φυγάς: 12 Δεκεμβρίου στις 20:00

Οι προσπάθειες της Αλεξάνδρας για μία νέα απόπειρα φυγής από το Κιάρι πέφτουν συνεχώς στο κενό, καθώς η ίδια δεν μπορεί να ξεφύγει από το άγρυπνο βλέμμα του Ιάσoνα. Ο Στρατής κατηγορείται άδικα για τον φόνο του Μίμη και ο Μάρκος αποφασίζει να τον βοηθήσει.

Ρισκάροντας άλλη μία σφοδρή σύγκρουση με τον Ιάσoνα αποκαλύπτει ενώπιον της εισαγγελέως τον τρόπο φυγής του με την Αλεξάνδρα, που αθωώνει πανηγυρικά τον Στρατή. Ο Ιάσoνας ανακαλύπτει ότι ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός του με τη Μαργέτα έχει σχεδόν αδειάσει και στρέφει τα βέλη του προς τον Στέφανο.

Η θολωμένη κρίση του τον φέρνει αντιμέτωπο με την Ουρανία που επιχειρεί να τον ηρεμήσει.

Ενώ όλοι προετοιμάζονται για το μνημόσυνο της Μαργέτας, η ίδια εξακολουθεί να κρύβεται στην Αθήνα, κυριευμένη από φόβο, καθώς οι εξωτερικές απειλές πυκνώνουν μέρα με τη μέρα.

Έρωτας φυγάς: 13 Δεκεμβρίου στις 20:00

Η μέρα του μνημόσυνου της Μαργέτας έφτασε και το Κιάρι βυθίζεται σε πένθιμη ατμόσφαιρα.

Εν αντιθέσει, ο  Μάρκος μαθαίνει περιχαρής ότι η Αλεξάνδρα τελικά δεν το έσκασε,  ενώ ο Ιάσoνας, στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει χρήματα για το φευγιό τους στην Αμερική και την αποκατάσταση των ζημιών του Κιάρι, έχει μια ιδέα, η υλοποίηση της οποίας θα ταράξει τον Στέφανο σχετικά με το ξεσκέπασμα της κρυψώνας της Μαργέτας.

Ένας όμως ακόμα φάκελος από την ενοχλητική γειτόνισσα, θα τους αναστατώσει, καθώς φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη της πραγματικής της ταυτότητάς.   

Έρωτας φυγάς: 14 Δεκεμβρίου στις 20:00

Έπειτα από πολλά εμπόδια, επιτέλους, το μνημόσυνο της Μαργέτας τελείται κανονικά στο σπίτι της οικογένειας Δεμερτζή. Παράλληλα, η Ρηνιώ μπαίνει σε σκέψεις σχετικά με την σχέση της με τον Νικόλα και η Γεωργία, η Αλεξάνδρα και η Βάσω προσπαθούν να την καθοδηγήσουν.

Την ίδια ώρα, ο Θύμιος αποκαλύπτει ένα ένοχο μυστικό της γειτόνισσας, Χαριτίνης. Η Νάντια βιώνει τραυματικές εμπειρίες μέσα στο ίδιο της το σπίτι, ενώ η Χαρά αγωνιά για το τι κρύβεται πίσω από τη σχέση του Ανδρέα και του Μίλτου.

Έρωτας φυγάς: 15 Δεκεμβρίου στις 20:00

Ο Ιάσoνας ανακοινώνει στην Αλεξάνδρα και τον Μάρκο πως τους αφήνει ελεύθερους, να ζήσουν στο εξής μαζί, και με τον Γιωργάκη, μην αντέχοντας άλλο αυτήν την κατάσταση… Εκείνοι φοβούνται μήπως είναι παγίδα.

Η Ελπίδα θυμάται ότι η Ευγενία τη χτύπησε κι απορρίπτει την πρόταση του Μάρκου να το καλύψει. Παράλληλα, η Χαριτίνη εκβιάζει τη Μαργέτα να της δώσει ένα τεράστιο ποσό, που δε διαθέτει, για να μην αποκαλύψει ότι ζει.

Ο Μιχάλης πείθει τη Νάντια να του πει τι περνάει με το Σωκράτη… Μάρκος κι Αλεξάνδρα ανησυχούν πως, αν είναι όντως ελεύθεροι, ίσως δεν τα καταφέρουν, στην τόσο πρωτόγνωρη αυτή συνθήκη… 

Πρωταγωνιστούν: Πέμυ Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Αντώνης Καρυστινός, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αλέκος Συσσοβίτης, Γεράσιμος Γεννατάς, Γιώργος Παπαγεωργίου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Αρετή Πασχάλη, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Λιλή Τσεσματζόγλου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Γιώργος Σπανιάς, Ελευθερία Πάλλα, Χρύσα Κλούβα, Δένια Μιμερίνη, Ιωάννα Ζιάννη, Χάρης Μαυρουδής, Μαρία Καβουκίδου, Ζωή Ναλμπάντη, Τζίνη Παπαδοπούλου, Αλέξανδρος Δαβίλας, Ανδριάνα Σαράντη και η Άννα Ανδριανού.

Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος, Παναγιώτης Πορτοκαλάκης

Σεναριογράφος: Δημήτρης Αποστόλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις