Παρασκευή, 3 Μαΐ
24oC Αθήνα

Έρωτας Φυγάς: Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς: Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας

Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή (17.09.2023) στις 20:00 ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Έρωτα Φυγά» στο OPEN.

Η συνέχεια της σειράς βρίσκει τις ζωές όλων στην κόψη του ξυραφιού και η αγωνία στον «Έρωτα Φυγά» κορυφώνεται.

Η λογική έχει παραδοθεί στα πιο βαθιά και μύχια ένστικτα. Η απόγνωση οπλίζει το χέρι της Αλεξάνδρας και το στρέφει εναντίον του Ιάσονα, ο οποίος μοιραία πληρώνει τα λάθη του. Ο Μάρκος προσπαθεί ξανά να τη σώσει, αλλά για ακόμη μια φορά τα εμπόδια φαντάζουν ανυπέρβλητα.

Τα γεγονότα και οι εξελίξεις φέρνουν μια εκκωφαντική σιγή στο Κιάρι που κάνει όσους ήταν μέχρι τώρα σιωπηλοί μάρτυρες, αν όχι συνένοχοι, να έρθουν αντιμέτωποι με τον εαυτό τους.

Νέες συμμαχίες γεννιούνται, που κανείς δεν θα περίμενε ποτέ. Το Κιάρι σίγουρα μπαίνει σε άλλη εποχή.

Ο κύκλος της βίας φαίνεται να μην τελειώνει ποτέ. Κρυμμένα μυστικά που έρχονται στο φως κάνουν τους θύτες θύματα. Όλοι γίνονται επικίνδυνοι για όλους. Όλοι είναι αθώοι και ένοχοι μαζί. Και η αλήθεια είναι μία.

Η πραγματική αλήθεια για τους Δεμερτζήδες που αποκαλύπτεται με την άφιξη μιας μυστηριώδους γυναίκας και ενός γοητευτικού νέου άνδρα, δυο αγκάθια από το παρελθόν.

Παλιοί και νέοι έρωτες μπλέκουν μοιραία σαρώνοντας τα πάντα στο πέρασμά τους μην αφήνοντας κανέναν και τίποτα ίδιο. Εκτός από έναν κουρελιασμένο «Έρωτα Φυγά» που ποτέ δεν σταματάει μέχρι να βρει τον προορισμό του. Θα τα καταφέρει άραγε;

 

O δεύτερος κύκλος του «Έρωτα Φυγά» έρχεται και θα καθηλώσει!

Κυριακή έως Παρασκευή στις 20:00 στο OPEN.

Media Τελευταίες ειδήσεις