Κυριακή, 14 Απρ.
27oC Αθήνα

Έρρικα Πρεζεράκου – Συγκλονιστική περιγραφή: «Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα»

Έρρικα Πρεζεράκου – Συγκλονιστική περιγραφή: «Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα»

Η Έρρικα Πρεζεράκου σε μία συγκλονιστική συνέντευξη περιγράφει τις στιγμές μετά το τραγικό ατύχημα με το σκάφος που άλλαξε για πάντα τη ζωή της.

Ένα μικρό απόσπασμα από τη συγκλονιστική συνέντευξη που παραχώρησε η Έρρικα Πρεζεράκου στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ, παρακολουθήσαμε στο Happy Day, το πρωί της Πέμπτης.

«Το σκάφος πήγαινε πολύ γρήγορα. Είχε δύο 300άρες μηχανές και συζητούσαν όλοι πόσο γρήγορα και πόσο καλά πάει το σκάφος.

Και κάνει ένα έτσι… και γυρίζει το σκάφος 360 μοίρες.

Ξαφνικά βρίσκομαι εκσφενδονισμένη μέσα στη θάλασσα. Σε αυτήν την κίνηση, ο οδηγός δεν κατάλαβε ότι έπεσα μέσα στη θάλασσα. Κι όπως το σκάφος είναι εδώ, πετάγομαι μέσα στο νερό, το σκάφος συνεχίζει και γυρίζει… Θυμάμαι ότι κουτρουβαλάω μέσα και την ώρα που πάω να βγω, βγαίνω κάτω από τις προπέλες.

Άλλαξε η ζωή μου μετά το ατύχημα. Είχα μάθει να δουλεύω πολύ με το σώμα και θες να διδάξεις σε παιδιά -που τα παιδιά το πρώτο που κοιτάνε είναι τα χέρια σου- και νιώθεις ότι δε μπορείς να διδάξεις, ότι δε μπορείς να εργαστείς στο βαθμό που μπορούσες πριν… Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή».

Μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα της σχολίασαν τη δύναμη ψυχής και τη θετικότητα της Έρρικας Πρεζεράκου μετά από αυτή την πολύ δυσάρεστη εμπειρία.

Η συνέντευξη θα προβληθεί σήμερα το βράδυ στη 1, μέσα από τον Alpha.

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλάει ακόμη για τη δικαστική διαμάχη και την αποθεραπεία, τον αγώνα που δίνει για την 7χρονη ανιψιά της, Αναστασία, που διεγνώσθη με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.

Ακόμα, η αγαπημένη αθλήτρια μιλάει για την ξαφνική επιλογή της να ασχοληθεί με το άλμα επί κοντώ σε ηλικία 25 ετών, τον πρωταθλητισμό και τους τραυματισμούς που της στέρησαν δύο συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά και για τα παιδικά της χρόνια στην Μάνη, σε μία παραδοσιακή ανδροκρατούμενη οικογένεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις