Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Ακόμα κι εκπομπή για την υγεία την δίνουν… εκτός!

ΕΡΤ: Ακόμα κι εκπομπή για την υγεία την δίνουν… εκτός!

Είναι να απορείς… αλλά αν πεις και τίποτα θα σου «επιχειρηματολογήσουν» λέγοντας πως «ανοίγουν θέσεις εργασίας». Ο λόγος για την ΕΡΤ που συνεχίζει να εισπράττει το ανταποδοτικό τέλος- χαράτσι από τους φορολογούμενους πολίτες και συνεχίζει να κάνει παραγωγές… που κεντρίζουν το ενδιαφέρον για τις επιλογές τους.

Η κρατική τηλεόραση λοιπόν ενέκρινε και τη Δευτέρα θα βγει στον αέρα μία καινούργια εκπομπή με τίτλο «Η ζωή μου, η υγεία μου» με παρουσιαστή τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη. Ο δημοσιογράφος που παρουσίαζε για χρόνια ιατρική εκπομπή και στο MEGA αλλά και στην ΕΡΤ ανέλαβε από την επόμενη βδομάδα την παρουσίαση της εκπομπής «Η ζωή μου, η υγεία μου» που θα προβάλλεται καθημερινά, στις 17:30, από την ΕΡΤ1. Αναμφισβήτητα ο δημοσιογράφος είναι έμπειρος για τα ιατρικά θέματα, αλλά αυτό που προκαλεί απορία είναι ότι είναι μικτή παραγωγή με κόστος 1.200 ευρώ ανά επεισόδιο.

Από πού να το… πιάσεις λοιπόν; Το ότι είναι αξιοπερίεργο και χρήζει πολλών σχολίων ότι η κρατική τηλεόραση δεν μπορεί να κάνει μία τέτοια εκπομπή εσωτερική παραγωγή και… αναγκάζεται (??) να κάνει μικτή παραγωγή. Την ίδια στιγμή που μετά την επαναλειτουργία της από τη «δημόσια και ανεξάρτητη τηλεόραση που θέλει να προσφέρει και στον πολιτισμό», όπως συχνά υποστηρίζουν μέλη της διοίκησης δεν έχουν καταφέρει να κάνουν κάποια ελληνική σειρά.

Κι αν μετά από ενάμιση σχεδόν χρόνο επαναλειτουργίας της καταφέρνει να βγάλει εκπομπή για την υγεία με μικτή παραγωγή είναι να απορείς για τις επιλογές και το πώς γίνονται…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε