Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΕΡΤ: Αλλαγές… next year!

ΕΡΤ: Αλλαγές… next year!

Όλο σε προβλήματα «σκοντάφτει» η… αναδιοργάνωση της κρατικής τηλεόρασης. Ενώ φαίνεται ότι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ ήταν έτοιμοι για τις μεγάλες αλλαγές, τελικά «πάγωσαν» τα σχέδιά τους λόγω των αδειών που πρέπει έως το τέλος του έτους να δοθούν αναγκαστικά στους εργαζομένους.

Έτσι λοιπόν οι αλλαγές που σκοπεύουν να κάνουν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων πάνε για… next year, αφού λόγω των αδειών ο μηχανισμός θα λειτουργήσει ως έχει, σε «οριακά» επίπεδα όπως υποστηρίζουν, θεωρώντας ότι κάθε καινούργιο θα αντιμετωπίσει δυσκολίες. Όπως αποφάσισαν λοιπόν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής η «μετακόμιση» του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στις 8 θα γίνει –αν δεν υπάρξουν άλλα… εμπόδια!- μέσα στον Ιανουάριο και τότε μάλιστα θα καθίσει επίσημα στη θέση του το πρόσωπο που θα το αναλάβει. Βέβαια οι «ζυμώσεις» και επαφές με το Μαξίμου συνεχίζονται αλλά το προβάδισμα για το «τιμόνι» μέχρι τώρα εξακολουθεί να το έχει ο Αντώνης Αλαφογιώργος.

Πάντως λαμβάνοντας υπόψη ότι τους πρώτους μήνες του νέου έτους θα υπάρχουν εξελίξεις στην πολιτική σκηνή κυβερνητικοί αξιωματούχοι πιέζουν ώστε τον Ιανουάριο να πραγματοποιηθούν οι αλλαγές ώστε η ΕΡΤ να αναλάβει… το ρόλο που θέλουν…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε