Τετάρτη, 21 Φεβ.
14oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου

Ετεοκλής Παύλου: Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου

“Δεν είχα αισθήσεις και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα” θυμάται ο Ετεοκλής Παύλου.

Με λόγια καρδιάς για τις δύσκολες στιγμές μετά το χειρουργείο μίλησε ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωινό της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής Breakfast@Star όπου και μοιράστηκε όσα έζησε με την τηλεοπτική του οικογένεια.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε η αναφορά του Γιώργου Αγγελόπουλου στον θάνατο της μητέρας του μία μόλις ημέρα μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

«Στο θέμα της μάνας, που λέει ότι όταν την «χάνεις», επί της ουσίας ορφανεύεις. Μας δείχνει το δέσιμο που είχε με τη μητέρα του. Οι εξελίξεις έτρεξαν πιο γρήγορα απ’ ό,τι ίσως ήταν έτοιμος συναισθηματικά»,.

«Θεωρώ ότι υπάρχει ένα διαφορετικό δέσιμο με τη μάνα. Δεν μπορώ να σου εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι, όταν εγώ ήμουν στην εντατική και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον γύρω μου, έλεγαν οι γιατροί: μπείτε μέσα, μιλήστε στον Ετεοκλή, ας μην αντιδράει, καταλαβαίνει», αφηγήθηκε στη συνέχεια ο οικοδεσπότης του Breakfast@Star και οι περιγραφές του καθηλώνουν» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της ψυχαγωγικής εκπομπής του STAR.

«Έμπαινε ο αδελφός μου, έμπαιναν οι συγγενείς, πολύ δεμένοι μαζί μου και δεν αντιδρούσα. Μόλις μπήκε η μητέρα μου και με άγγιξε, έκλαιγα ενώ δεν είχα αισθήσεις και δεν είχα επικοινωνία με το περιβάλλον, ήμουν σε κώμα».

«Έκλαψα και μόνο που με άγγιξε η μάνα μου» παραδέχθηκε, τέλος, ο Ετεοκλής Παύλου σε αυτή την τηλεοπτική του αναφορά.

Media Τελευταίες ειδήσεις