Τετάρτη, 1 Μαΐ
19oC Αθήνα

Ετεοκλής Παύλου: Η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει τίποτα τυχαία, με το «μεσημεριανοί τύποι» είναι σαν να λέει ότι εμείς είμαστε μεσημέρι

Ετεοκλής Παύλου: Η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει τίποτα τυχαία, με το «μεσημεριανοί τύποι» είναι σαν να λέει ότι εμείς είμαστε μεσημέρι

“Το μεσημεριανοί τύποι έχει ερμηνείες πολλές, κατάλαβα κάτι» παρατήρησε ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Ετεοκλής Παύλου σχολίασε τις κινήσεις της Ελένης Μενεγάκη στη χθεσινή της εκπομπή, αναφέροντας πως η φράση “είμαστε μεσημεριανοί τύποι” της παρουσιάστριας του Mega έχει πολλές ερμηνείες.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι τόσο προσεκτική σε αυτά που λέει και κάνει. Άλλοι περίμεναν να πει κι άλλοι ήταν σίγουροι ότι δεν θα πει.

Εμένα όλο το ύφος μου έκανε κάτι» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. «Το μεσημεριανοί τύποι έχει ερμηνείες πολλές, κατάλαβα κάτι» παρατήρησε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ χθες δεν είδα ούτε ένα υπονοούμενο, ούτε μία ατάκα. Είδα μία Ελένη που βγήκε να κάνει πολύ μετρημένα την εκπομπή της χωρίς να θέλει να δώσει δικαίωμα, αυτή είναι η δική μου αίσθηση.

Επειδή δεν ήθελε να πει τίποτα, δεν είπε τίποτα» τόνισε η Λιλή Πυράκη.

«Καταλαβαίνω πως το λες, απλά επειδή είναι η Ελένη Μενεγάκη και προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε κάποια πράγματα και δεν κάνει τίποτα τυχαία, το ότι είμαστε μεσημεριανοί τύποι εγώ θα το έπαιρνα κιόλας ότι εμείς είμαστε το μεσημέρι εδώ, έχω δει πως είναι το πρωί, αλλά εμείς το μεσημέρι έχουμε επιλέξει να μη σχολιάζουμε έτσι και να διαχειριζόμαστε έτσι κάποια πράγματα.

Ελένη Μενεγάκη είναι ρε παιδιά» συμπέρανε ο Ετεοκλής Παύλου.

Media Τελευταίες ειδήσεις