Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε για την πρώτη ελληνική ταινία 3D

Ετοιμαστείτε για την πρώτη ελληνική ταινία 3D

Εντατικά προχωρούν τα γυρίσματα της πρώτης ελληνικής ταινίας 3D που φέρει τη σκηνοθετική υπογραφή του Χρήστου Δήμα σε σενάριο της Έλενας Σολωμού και του Κώστα Παπαδόπουλου.

Μετά την πετυχημένη συνεργασία τους στις ταινίες «Νήσος» και «Νήσος 2» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Μαγικό καθρέφτη» που γυρίζεται εξ ολοκλήρου με την τεχνική του 3D.

Η ταινία είναι κωμωδία αλλά οι θεατές μέσα από την τρισδιάστατη εμπειρία θα απολαύσουν και τα ιστορικά μνημεία και κτήρια που «πρωταγωνιστούν» σε αυτήν, αλλά και τους πολύ καλούς ηθοποιούς που θα κινούνται… πολύ κοντά τους αλλά και στο χρόνο με τη βοήθεια του «Μαγικού καθρέφτη».

Η ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου) που το πρωί είναι έφορος αρχαιοτήτων και το απόγευμα εργάζεται ως υπάλληλος σε βενζινάδικο.

Η ζωή του είναι πληκτική μέχρι που ανακαλύπτει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί τις πιο τρελές ευχές του και μάλιστα όσες φορές θέλει. Τελικά όμως, όσο και αν τις επαναδιατυπώνει, όσο και να ταξιδεύει στο χωροχρόνο όλο κάτι του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία. Εκτός από τον Μάκη Παπαδημητρίου και τον Κώστα Κόκλα πρωταγωνιστούν ακόμα οι: Ζέτα Δούκα, Ελένη Κοκκίδου, Αθηνά Οικονομάκου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Λευτέρης Ελευθερίου, Σταύρος Σβίγγος, Δημήτρης Ήμελλος, Τάκης Παπαματθαίου, Ασπασία Κοκώση, Δέσποινα Παπαγιάννη, Νίκος Πουρσανίδης, Σόλων Τσούνης, και Αθηνά Αλεξοπούλου.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ολοκληρωθούν τον Μάιο και η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις αρχές του 2016 με σκοπό οι θεατές να μπουν στον κόσμο του «Μαγικού καθρέφτη» για να απολαύσουν τρισδιάστατα μία πολύ καλή ταινία.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε