Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμαστείτε: η «Μουρμούρα» επιστρέφει… τετραπλή!

Ετοιμαστείτε: η «Μουρμούρα» επιστρέφει… τετραπλή!

Είναι από τις πιο αγαπητές τηλεοπτικές σειρές και σύντομα οι ήρωές της επιστρέφουν στο τηλεοπτικό τοπίο… με αλλαγές. Η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έρχεται… τετραπλή καθώς τέσσερα είναι τα ζευγάρια του καινούργιου της κύκλου. 

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου

“Φέτος, η τηλεοπτική μας «παρέα» θα μεγαλώσει! Κάποιοι ήρωες μας αποχαιρέτησαν, κάποιοι άλλοι θα έρθουν και κάποιοι θα μετακομίσουν εκτός Αθηνών…
Η «Μουρμούρα» αυξάνεται, αλλά πάντα με τη γνωστή συνταγή: την απόλυτη τρέλα των ηρώων της!
Αυτή τη χρονιά παλιές αγάπες θα δυναμώσουν και νέοι έρωτες θα θεριέψουν!
Τέταρτη σεζόν, λοιπόν, με τέσσερα ζευγάρια!
Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας «χαρίσουν» τη δική τους μουρμούρα!
Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!
Το σενάριο υπογράφουν οι Έλενα Σολωμού, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Βίκυ Αλεξοπούλου, Φωτεινή Αθερίδου, Φωτεινή Κόττη, Ασημάκης Κοντογιάννης, Γιάννης Διακάκης, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Λάμπρος Φισφής, Νάντια Δρακούλα και Ελένη Λευθεριώτη. Η σκηνοθεσία είναι του Διονύση Φερεντίνου και η σκηνοθετική επιμέλεια του Αντώνη Αγγελόπουλου”.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου λοιπόν, στις 9 το βράδυ, ξεκινά ο τέταρτος κύκλος της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» με τα τέσσερα ζευγάρια να… μουρμουράνε στη συχνότητα του ALPHA για να περνούν καλά οι τηλεθεατές..!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε