Τετάρτη, 22 Μαΐ
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν εκπομπή με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Ετοιμάζουν εκπομπή με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Με τη μεταγραφή της στο MEGA έχει προκληθεί πλήθος δημοσιευμάτων που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να αναλαμβάνει την επόμενη σεζόν το «Πρωινό Mou».

Όπως όμως, έχω αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα του Newsit, ποτέ -ως τώρα τουλάχιστον- όχι μόνο δεν έχει γίνει συζήτηση της παρουσιάστριας με τα στελέχη του σταθμού της Μεσογείων για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA, αλλά αντίθετα το… πακέτο συμφωνίας περιλαμβάνει άλλου είδους πρόγραμμα.

Ωστόσο, εδώ και λίγες μέρες ακούγεται ότι η Ζέτα συζητά με τα στελέχη του MEGA για καθημερινή απογευματινή εκπομπή. Η αλήθεια είναι ότι πράγματι στο σταθμό της Μεσογείων σκέφτονται την επόμενη σεζόν να βγάλουν στον αέρα μία απογευματινή εκπομπή, χωρίς όμως, να θέλουν την εντάξουν στο καθημερινό τους πρόγραμμα, αλλά με σκοπό να μεταδίδεται τα σαββατοκύριακα.

Στις έως τώρα συσκέψεις έχει συζητηθεί το να βγάλουν ένα «μαγκαζίνο» με διάφορα θέματα: από συνεντεύξεις, έως μαγειρικές και συμβουλές για το σπίτι, τη διακόσμηση, ακόμα και το αυτοκίνητο. Στις συσκέψεις αυτές, ουδέποτε έπεσε το όνομα της Μακρυπούλια για την παρουσίαση, αφού μάλιστα η αρχική σκέψη για την απογευματινή εκπομπή του σαββατοκύριακου είναι να έχει πολλούς παρουσιαστές και να παρουσιάζει ο καθένας το θέμα που θα έχει αναλάβει. Άλλωστε σε ένα τέτοιο project δεν θα μπορούσαν να… απασχολήσουν τη Ζέτα Μακρυπούλια που την προορίζουν για πιο… φαντασμαγορικά προγράμματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

J2US: Όλα όσα έγιναν στα backstage!

Η Ελένη «έπεσε» πάνω στο ρεπορτάζ που θέλει τη Ζέτα «απέναντι» της – Πως αντέδρασε;

Τι θα τραγουδήσουν στο “Just the two of us”

Πωλίνα: «Το J2US εκτός από τη Ζέτα…»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε