Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ετοιμάζουν. .. επίθεση με τηλεπαιχνίδι

Ετοιμάζουν. .. επίθεση με τηλεπαιχνίδι

Τις επόμενες ημέρες θα οριστικοποιηθεί ποιο από τα δύο τηλεπαιχνίδια θα ξεκινήσει να προβάλλεται την καινούργια σεζόν. Τα στελέχη του Σκάι κάνουνε επαφές με τις εταιρείες παραγωγής που έχουν τα δικαιώματά τους και ένα από αυτά θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο.

Το ένα από τα δύο υποψήφια είναι το γνωστό και πετυχημένο παιχνίδι που παρουσίαζε στο Mega η Έλενα Ακρίτα, “Ο πιο αδύναμος κρίκος” και το οποίο ήθελε να παρουσιάσει πέρυσι ο Νίκος Μουτσινάς στον Alpha. Τα δικαιώματά του όμως, είναι αρκετά υψηλά και όπως και στο καναλι της Κάντζας, έτσι και τώρα στο κανάλι του Φαλήρου σκέφτονται αν θα δώσουν τόσα πολλά χρήματα.

Άλλωστε στον Σκάι έχουν ένα ακόμα πετυχημένο τηλεπαιχνίδι για το οποίο κάνουν επαφές και το οποίο είναι το “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος” που παρουσίαζε ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Αυτό μάλιστα είναι και ένα βήμα πιο μπροστά στην κούρσα της διεκδίκησης, καθώς τα δικαιώματά του κοστίζουν λιγότερα χρήματα και στο κανάλι του Φαλήρου θεωρούν ότι είναι πιο… φαντασμαγορικό! Το ενδιαφέρον όμως, είναι ότι στον Σκάι θέλουν το τηλεπαιχνίδι που θα βγάλουν την επόμενη σεζόν να προβάλλεται στο prime time, δηλαδή μετά τις 10 το βράδυ που ολοκληρώνεται η μετάδοση του δελτίου ειδήσεων.

Κι είναι αλήθεια πως η… επίθεση αυτή μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, ανεβαζοντας τις χαμηλές τηλεθεάσεις που σημειώνει εκείνη την ώρα ο σταθμός του Φαλήρου.

Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν τις επόμενες ημέρες, αφού ο Σκάι αποκτήσει τα δικαιώματα ενός από τα δύο τηλεπαιχνίδια και στη συνέχεια θα αρχίσει η ετοιμασία και τα γυρίσματα με σκοπό να κάνει πρεμιερα μέσα στον Οκτώβριο που θα ξεκινήσει το καινούργιο τους πρόγραμμα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε